Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sperma lenyelése után mindig...

Sperma lenyelése után mindig kapar a torkom?

Figyelt kérdés

Eddig kb 5x nyeltem le eletemben, es mind az 5x torok kaparádt tapasztaltam. Volt, hogy másnap reggelre és olyan is hogy, szinte azonnal utána kapart. Nem szoktam rá utána sokat inni, max 2 kortyot, talán ez a baj? Egyébként nem is kifejezetten a torkom fáj mint pl egy megfázásnál, hanem a nyelvcsap melletti nyalkahartya, tehat tukorben látom, és azt is hogy enyhén piros ilyenkor, alaphelyzetben nem szoktam nézegetni... Ja, és és inkább csak mindig a bal oldalra jellemző, tehát lokális, ezért sem gondolnám hogy valami betegség, na meg egyből kijön szinte és minden alkalommal.

Más is van ezzel így? Normális? Mi okozhatja?

2021. febr. 2. 19:53
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, nem mintha egyébként feltételeznék (nemi) betegséget, de ezek mennyiben más tünetek , mintha az okozná? Tehát ez miért olyan biztoa h sima irritáció?
2021. febr. 2. 20:17
 12/28 anonim ***** válasza:
16%
Mi lenne ha nem nyelnéd le? Nem igazán erre "van kitalálva" biológiailag. Meg elég undorító is. Én soha nem nyelném le a sajátomat és másnak se engedném.
2021. febr. 2. 20:18
 13/28 A kérdező kommentje:
Ja, meg én őszintén szólva azt furcsállom, hogy napokig (3-4) érzem, nem múlik el pár perc után. Amúgy a párom az első akiét lenyeltem, de lehet másétól is ugyanez lenne.
2021. febr. 2. 20:21
 14/28 A kérdező kommentje:

Meg bocsi a sok kérdésért, csak olyan értelmetlen az egész :D

Mondom, eddig ha pl. este csináltuk mindig másnap reggelre jött elő, miért nem azonnal ha irritálja? :D most bezzeg egyből.

2021. febr. 2. 20:23
 15/28 anonim ***** válasza:
82%
Azért tart több napig, mert ha rajta hagyod a nyálkahártyán, marni fog és az napokig érződhet, hiszen sérült a nyálkahártyád és rendbe kell jönnie. Legközelebb igyál előtte és utána is bőven és nem lesz semmi bajod. Próbáld ki.
2021. febr. 2. 20:24
 16/28 A kérdező kommentje:
Rendben, ebben lehet valami kedves utolsó, mondjuk csak egyből nem iszok rá 1 litert, mivel nem rossz ízű, de később nyilván szoktam :)
2021. febr. 2. 20:25
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Ne nyeld le. Ne engedd a szádba. Ennyi. Én se engedem az anált mert fáj
2021. febr. 2. 20:26
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
Ez az 5 mind a múlt héten volt ?
2021. febr. 2. 20:45
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Miért van mindenki lepontozva b+. Ne nyeld le, vagy ne engedd a szádba basszus. És nem fog fájni. Ami nem megy azt nem kell erőltetni. Amihez a tested nem alkalmas, azt ne csináld.
2021. febr. 2. 20:51
 20/28 A kérdező kommentje:
Nem mind a múlt héten volt :D és én csak a bunkó, nem segítőkész válaszokat pontozom le.
2021. febr. 2. 20:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!