Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Be fogjátok adatni a kínai...

Be fogjátok adatni a kínai egész vírust tartalmazó inaktivált vakcinát?

Figyelt kérdés
Azt mondják molekuláris mimikri miatt hosszútávon nagyobb esélye lehet autoimmun betegségnek valamint nincs infó III. fázis vizsgálatról
2021. febr. 2. 12:51
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

noone91 nagyon érthetően elmagyaraztad.

Jó olvasni olyat amikor valaki nem csak dobálja hogy nagyon támogatja vagy nagyon nem.

Esetleg valami ilyen területen dolgozol? Orvos vagy kutató?

2021. febr. 17. 16:11
 22/23 noone91 válasza:

Egyaltalan nem magyaraztam el, csak a vadaskodasra reagaltam, de orulok, ha ennyiből is érthető volt. Sajnalom, hogy itthon ilyen kaotikus allapotokat sikerult eloidezni ebbol a vakcinizasi kerdesbol. Ettol sokkal tisztabban kellett volna kommunikalni, es akkor nincs ez. Ebben nem csak a vezetes a saras, hanem a komplett media klientura is, akik tenyleg kozeleti kerdest csinaltak ebbol a hat... Kellemetlen helyzetből. Olyan elkepeszto szakmaiatlansagok keringenek a koznyelvben, akar a vakcinakkal kapcsolatban is, hogy sokszor nem tudom megallni, hogy ne szoljak bele, mint peldaul itt is. Egyszeruen nem fekete es feher a helyzet, nincs jo es rossz vakcina. Es nem abban az ertelemben, ahogy azt politikailag ertik.

Kinat sarazni a jelenlegi helyzetben vedekezesi kerdezben netto orultseg. Kina mar 2020 februarban kuldte az orszagba a szekventalt genomokat, vissza lehet keresni a hirekben is, akkor ok meg bennevoltak egy stabil technológiai alapon nyugvo vakcinafejlesztesben. Az amerikaiak jopar hettel kesobb kezdtek gondolkodni a messenger technologia kapcsan, hogy itt a zold ut.

Egyik sem vagyok, es megis mindketto. :)

Mindket terulettel szoros az egyuttmukodes.

2021. febr. 17. 18:29
 23/23 anonim válasza:
De gyógyszeripar vagy tényleg mi? Most már kíváncsiá tettél.
2021. febr. 17. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!