Be fogjátok adatni a kínai egész vírust tartalmazó inaktivált vakcinát?
noone91 nagyon érthetően elmagyaraztad.
Jó olvasni olyat amikor valaki nem csak dobálja hogy nagyon támogatja vagy nagyon nem.
Esetleg valami ilyen területen dolgozol? Orvos vagy kutató?
Egyaltalan nem magyaraztam el, csak a vadaskodasra reagaltam, de orulok, ha ennyiből is érthető volt. Sajnalom, hogy itthon ilyen kaotikus allapotokat sikerult eloidezni ebbol a vakcinizasi kerdesbol. Ettol sokkal tisztabban kellett volna kommunikalni, es akkor nincs ez. Ebben nem csak a vezetes a saras, hanem a komplett media klientura is, akik tenyleg kozeleti kerdest csinaltak ebbol a hat... Kellemetlen helyzetből. Olyan elkepeszto szakmaiatlansagok keringenek a koznyelvben, akar a vakcinakkal kapcsolatban is, hogy sokszor nem tudom megallni, hogy ne szoljak bele, mint peldaul itt is. Egyszeruen nem fekete es feher a helyzet, nincs jo es rossz vakcina. Es nem abban az ertelemben, ahogy azt politikailag ertik.
Kinat sarazni a jelenlegi helyzetben vedekezesi kerdezben netto orultseg. Kina mar 2020 februarban kuldte az orszagba a szekventalt genomokat, vissza lehet keresni a hirekben is, akkor ok meg bennevoltak egy stabil technológiai alapon nyugvo vakcinafejlesztesben. Az amerikaiak jopar hettel kesobb kezdtek gondolkodni a messenger technologia kapcsan, hogy itt a zold ut.
Egyik sem vagyok, es megis mindketto. :)
Mindket terulettel szoros az egyuttmukodes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!