Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Köteles vagyok elfogadni a...

Köteles vagyok elfogadni a tesztet?

Figyelt kérdés

Ha egy házban élek egy pozitív teszttel rendelkező személlyel, akkor engem is tesztelni fognak, eddig világos.

De lehetséges az, hogyha elfogadom, hogy 10 napig házikaranténban vagyok, akkor nem kell engem tesztelni? Mármint akkor ígyis-úgyis otthon vagyok, felesleges ezért engem letesztelni, ha úgysem megyek sehova.

2021. jan. 31. 14:30
 1/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Érdekes felvetés. Háziorvost hívd fel és mondd el neki, sok esetben nem tesztelnek már, csak legyen meg a 10 nap, addig karantén. A teszt azért jó, ha van, mert akkor tudod 100°-osan, hogy covidos vagy.
2021. jan. 31. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy civilek közt van kötelező tesztelés. Az államnak nem az az érdeke, hogy tudják-e hogy beteg vagy, hanem hogy ne terjeszd.
2021. jan. 31. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező tesztelned. Apukám felesége decemberben volt koronás, apukámnak is 10 napig otthon kellett maradnia, de nem tesztelték. Határozatot is kapott erről, szóval nem csak "elfelejtették".
2021. jan. 31. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az sem "világos", hogy tesztelnek ebben az esetben. Közeli családtagom pozitív lett a kórházban, tudták, hogy otthon én ápoltam, mégsem törődtek velem.
2021. jan. 31. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!