Köteles vagyok elfogadni a közmunkát?
Figyelt kérdés
Lejárt az álláskeresési járadék időtartama, ezután igényeltem foglalkozást helyettesítő támogatást, amit pozitívan bíráltak el, erről levelet is küldtek. Viszont előtte pár nappal küldtek egy olyan levelet is, amiben volt egy nyilatkozat, hogy kívánok e a közeljövőben közfoglalkoztatási jogviszonyban dolgozni. Igen vagy nem, alá kell húzni. Ha a nemet húzom alá és úgy küldöm vissza, megszüntetik a támogatást?2020. okt. 9. 15:28
1/3 anonim válasza:
hát... nem dolgozol, nem kapsz pénzt. szerintem ez így igazságos.
2/3 anonim válasza:
Persze hogy megszünteti, még a rendszerből is törölnek. Mivel munkát ad és nem fogadod el.
3/3 anonim válasza:
Jegyezd meg kérdező: itt csak a tolvaj politikusoknak lehet munka nélkül pénzt "keresni", meg a focistáknak.
Ez már csak ilyen keresztény felebaráti szeretet. Javaslom ha van lehetőséged menj külföldre, amíg ez a hitvány korrupt bagázs van hatalmon itt csak rosszabb lesz a kisembernek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!