Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Azért mindennek van határa,...

Azért mindennek van határa, vagy ez igaz lehet?

Figyelt kérdés

[link]

Egyáltalán miért tesztelnének fagyikat koronavírusra?

2021. jan. 18. 13:35
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

avilagtitkai :DDDD

Legjobb, leghitelesebb oldal az egész országban, csupa okos dolgot írnak ott:D

Egyáltalán miért olvasol el egy bármilyen cikket arról az oldalról?

2021. jan. 18. 13:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Unatkoztam...
2021. jan. 18. 13:43
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Akkor megnyugtatlak: a cikk egy hülye álhír.
2021. jan. 18. 13:50
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Igaz a cikk, bar az oldal amin megjelent nem tunik a legmegbizhatobbnak.

[link]

Miért tesztelnének fagyikat koronavírusra? -> gondolom pont azert, hogy kiszurjek a hasonlo dolgokat, elelmiszerbiztonsagi/kozegeszsegugyi okokbol.

A cikk is leirja viszont, hogy "Dr. Stephen Griffin, a Leeds-i Egyetem virológusa szerint ez egy egyszeri és kivételes eset, amivel nem szabad pánikot kelteni az emberekben."

2021. jan. 18. 13:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Hoppá:D

Nos, ez esetben viszont benéztem, azt hittem (mivel az az oldal egy ilyen ezós/konteós, félremagyarázós, hazudós webhely), hogy most is ezt csinálják.

Mondjuk azt nem értem, hogy mi ez a "mindennek van határa" kiakadás?

Mi olyan nagy dolog ebben?

2021. jan. 18. 13:58
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Nemtom, kerdezo fel, hogy mar a fagyi is visszanyal.
2021. jan. 18. 14:06
 7/10 anonim ***** válasza:
38%
Csak a tesztek megbízhatatlanságát akarják leplezni. Egyébként bármire pozitívat mutat.
2021. jan. 18. 14:10
 8/10 anonim ***** válasza:
43%
@7 Te direkt trollkodsz oda mindenhova? Ha fingod sincs róla, ne pofázz már, és ne hülyítsd a népet! Direkt úgy teszel, mintha el sem olvastad volna az előző válaszokat, amiben elmondják, hogy miért tesztelték, és mintha nem tudnád, hogy a PCR tesztek 90+%-os pontosságúak? Azt el tudom képzelni, hogy a működésüket nem érted, mert hülye vagy. De hogy ennyire hülye legyen valaki...
2021. jan. 18. 14:43
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
Az oldal egy rettenet, rengeteg hülyeséget hordanak ott össze, csak elvétve van egy-egy igazságmorzsát tartalmazó hír ott. Ez mondjuk ezek közé tartozik, teszteltek covidra már nem csak banánt, hanem motorolajat, üdítőt, meg egy csomó minden mást is, amik pozitív eredményt mutattak. Rengeteg ilyen video van fent bizonyítékként a neten, tehát nem álhír.
2021. jan. 18. 16:10
 10/10 anonim ***** válasza:
37%
Nem alhir, csak nem azt jelenti, amit leirtal.
2021. jan. 18. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!