Ezzel mindennek vége?
Sziasztok!
Múlt héten eltörtem a jobb sípcsontom és szarkapoccsontom. Elvileg 3 hónap gipsz (műtötték is) mivel tudom elütni az időt,hiszen 1 hónapot otthon kell töltenem? Röplabdáztam szerintetek vissza tudok még állni kb fél év kihagyás után? Illetve ha valaki volt már hasonló szituációban akkor azzal szívesen beszélgetek privátba. 17/L
Ha 3 hónapot gipszben töltesz akkor valószínűleg jó durván eltörhetett a lábad :o Nekem ugyan csak a bokám tört, műtöttek, fél év után már bőven aktívan sportoltam, de én csak 1 hónapot töltöttem gipszben...
Ez most sajnos ilyen, nekem is rossz volt ez az időszak, nagyon hiányzott a sport. Az olvasás, sorozatozás mellett ajánlom hogy ha majd tudsz, menj, nézd a többieket, engem az mindig felvidított, legalább nem otthon ültem és szenvedtem.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!