Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Valóban mesterségesen előállít...

Valóban mesterségesen előállított ez a korona vírus?

Figyelt kérdés

2021. jan. 17. 11:13
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
61%

A 20-as csak egy troll felesleges etetni. Nézzétek meg, minden válasza kb 0%-os. Neki ez az egyetlen öröme az életben, hogy itt kommentelhet, mert ettől érzi azt, hogy ő valaki.

A kérdésére is válaszolva. A vírus nem mesterséges, de a veszélyessége erősen megkérőjelezendő. Szóval, véleményem szerint túl van tolva az egész. Ha nem nyomnák 0-24ben, akkor észre se vennék az emberek, de az, hogy napi 200x elmondják, hogy úr isten, még 5 ember belehalt...Persze, hogy fél mindenki.

2021. jan. 17. 17:59
 22/44 A kérdező kommentje:
A számokról annyit, hogy rokonom idősek otthonában dolgozik és már az elején kaptak egy központi tájékoztatást miszerint aki meghal mind koronás legyen a papiron. Ez a valóság, de nevezd konteónak ha akarod, döntsd el.
2021. jan. 17. 18:01
 23/44 anonim ***** válasza:
48%

Érdekes mert nekem egészségügyben dolgozó ismerős mondta, hogy fele annyira nem veszélyes mint bemutatják. Kormányinfón is elmondták, hogy 3% az aki tényleg ebbe hal bele, de ugye a statisztikába beleveszik azt is aki amúgy rákos. Sőt, ha márciusban pozitív voltál és most meghalsz egy szívrohamban az is korona statisztikába megy.

Volt ismerősöm több korosztályból (20-65), akik pozitívok voltak. Mindenki azt mondta, hogy egy influenza szintű dolog volt ami tartott kb 1 hétig és viszlát.

Ezért fölösleges zárni és megölni a gazdaságot. Aki tényleg fél, az elmegy és oltat és/vagy otthon marad. Hord maszkot, gyakrabban fertőtlenít stb. Aki viszont nem őt engedjük már élni.

2021. jan. 17. 18:06
 24/44 anonim ***** válasza:
70%

*voltak ismerőseim...

Mielőtt valaki belekötne az elütésbe.

2021. jan. 17. 18:06
 25/44 anonim ***** válasza:
22%

Bocsánat, igazatok van. Még hozzátenném:

A Föld lapos.

Szerencsére többen kezdik felismerni, hogy tényleg lapos.

Nehogy azt kérjétek, hogy támasszam alá valamivel, hidd el és kész!

Ha eleve tudod, hogy azt mondanám rá, akkor valószínűleg tényleg egy konteós oldal:D

Ugyanis lazán linkelhettél volna egy videót az interjúról, ahol ezt mondja, vagy az újságról, ahova írták az interjút. Nem tetted, ebből gondolom, hogy valami olyan oldal lehetett, ahol szimplán leírták egy kamu interjú szövegét, vagy valami ilyesmi:D(onnan lehet tudni, hogy kamu, hogy pl. Bill Gates nem fog interjút adni soha az ufómagazinnak, sehol máshol nincs hivatkozás vagy utalás erre a cikkre, stb.)

Részben örülök, mert kiderült, hogy tényleg akkora kretén vagy, mint a legelején gondoltam:D

Csak egyetlen kérdésem maradt: Minden állításod megcáfoltam, semmi sem bizonyítja/bizonyította az állításaid, eleve, a vírus evolúciós folyamatai csak természetesek lehettek(lásd: Nature cikk, amit érdekes módon mindig ignoráltál). Miért hiszel mégis benne? Jó érzés számodra a tényeknek ellentmondva hinni valamiben?

@21 Orbán Viktor azt mondta, holnap lemond. Orbán neked nem hiteles forrás?:DD Istenem, ez az értelmi szint. Hol a tökömben mondott ilyet a WHO?

2021. jan. 17. 18:10
 26/44 anonim ***** válasza:
22%

Nyugi, én valóban az eü.-ben dolgozom. Épp ezért tudom, hogy milyen veszélyes lehet valójában. Szerencsére a valóságot nem egyesek anekdotái határozzák meg.

Kérdező, MIÉRT??? Mi a tökömért jó neked ilyeneket hazudni?

MIÉRT? Komolyan, szerinted bárki elhiszi neked ezt?

SEMMI köze a halál okához se a rokonoknak, se az ápolónak, azt csak és kizárólag a patológus és a kezelőorvos dolga megállapítani!

2021. jan. 17. 18:14
 27/44 anonim ***** válasza:
48%

Ha akkora kretén vagyok, miért is beszélünk?

Tessék a forrásaid:

[link]

[link]

[link]

[link]

De ezeket egytől egyik lefogod szólni, hogy szar az összes és hiteltelen.

Csak gondolkozz el ezen a sok "véletlenen". Hátha sikerül, bár kétlem.

2021. jan. 17. 18:17
 28/44 anonim ***** válasza:

"Nyugi, én valóban az eü.-ben dolgozom. Épp ezért tudom, hogy milyen veszélyes lehet valójában. Szerencsére a valóságot nem egyesek anekdotái határozzák meg."

Nyugodt vagyok, örülök, hogy te is ott dolgozol, ahogy az ismerősöm is. Én inkább neki hiszek mintsem egy tök ismeretlen embernek.

2021. jan. 17. 18:21
 29/44 anonim ***** válasza:
16%
hát az nem úgy vót, a kínai megevett egy tobzoska pörköltet amire rászart a denevér ami kiszökött a laborból ami a piac mellett van. Neten ezt irták .
2021. jan. 17. 18:31
 30/44 anonim ***** válasza:
22%

-1. Ebben nem láttam/olvastam semmiféle gyanús tényt.

Inkább örülök neki, hogy igyekeznek felkészülni a hasonló helyzetekre.

-2. Leírják, hogy miért egy koronavírust választottak a szimuláció tárgyául, teljesen logikus, hogy miért. Mi itt a gyanús? Inkább gyanút oszlató, hiszen senki nem hívná fel magára a figyelmet azzal, hogy pont úgy nevezi el a szimuláció tárgyát, mint ami később valóban kitört.

-3. ? Mit kéne figyelnem?

-4. Itt sem értem, hogy mi a nagy cucc, és mi köze a témához.

Te az állítottad, hogy Bill Gates azt mondta: oltások által okozott meddőséggel akarja csökkenteni a népességet.

Én erre kértem hiteles forrást. Semmilyen forrást nem kaptam, ez egyenesen az ő szájából sehol nem hangzott el. Egyik linken sem.

Továbbra is szeretném látni azt a forrást, mert érdekel.

Szinte biztos vagyok abban, hogy erre milyen válasz fog érkezni. Ha

tényleg olyan válasz jön, én befejeztem, mert nem akarok agyvérzést kapni miattad.

2021. jan. 17. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!