Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Valóban mesterségesen előállít...

Valóban mesterségesen előállított ez a korona vírus?

Figyelt kérdés

2021. jan. 17. 11:13
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a gyógyszeripar bármikor piacot teremthet magának? Kidob egy vírust és kínál rá vakcinát?
2021. jan. 17. 16:29
 12/44 anonim ***** válasza:
64%

#12, csak azért fura, hogy Bill Gates ad egy itnrejút, hogy a túlnépesedést oltás útján, meddővé tétellel lehetne szabályozni. Aztán levédet egy vakcinára egy szabadalmat, majd kitör egy járvány és van is rá oltás nem sokkal később. Igaz, hogy ez a járvány kb egy influenza és elnézve a számokat csak azokra veszélyes, akiket a szezonális influenza is elvinni (3% az aki alapbetegség nélkül hal meg), de azért oltasd be magadat.

A járvány intézkedések is tükrözik a komolyságát a vírusnak. Ha annyira veszélyes lenne ahogy mondják, akkor lezártak volna mindent 2-3 hónapra, aztán vége is a dolognak. Az is padlóra vágta volna a gazdaságot, de legalább utána indulhatna újra minden.

Meg azt se felejtsük el, hogy ez a vírus okos, nyáron nem fertőz, ha maszkot hordasz akkor sem, ha 8-ig hazaérsz akkor is biztonságban vagy, ha csak 9 emberrel bulizol együtt a lakásodban akkor is minden ok, na meg ugye étteremben fertőz, azért is zártak be.

2021. jan. 17. 16:49
 13/44 anonim ***** válasza:
85%

Lényegében igen. Hidd el a gyógyszeripar bármire képes...

2021. jan. 17. 17:04
 14/44 anonim ***** válasza:
28%

Kár, hogy ilyen nem történt meg. Én is tudok hiteles forrás nélkül pofázni, megmutassam?

Végül is csak húsz-harmincszor nagyobb a mortalitása az influenzánál...

Nyáron szerencsére nálunk nem terjedt annyira, cserébe rengeteg másik országban tombolt, de hát ugye te nem látsz tovább a szomszéd falunál.

Tavasszal kb. mindent bezártak, amit lehetett, mégsem lett vége. Csak nem azért, mert a lakosság semmilyen immunitást nem szerzett, tehát utána is tudott tovább terjedni?:O

Senki nem mondta, hogy ha nyolc előtt hazaérsz, biztonságban vagy. Ez a szabály a zugkocsmázást, bulizást hivatott megelőzni, bár vitatható áldozatokkal. Ahogy azt sem, hogy csak tíz fő feletti vendégségben fertőzne, stb.

Az a baj, hogy olyan szintén bután és primitíven viselkedtek, hogy azt fáj nézni. Ezt most nem sértésként írom, sajnos ez így van. Hogy lehet az, hogy kb. minden konteós állításotokat meg tudja cáfolni a gimis öcsém is? Nem ő a túl okos, azt garantálom.

Továbbra is várom a Nature tanulmányában leírtak cáfolatát!

Ha ez nem érkezik meg, gondolom egy olyan komment fog, amiben alázatos módon bocsánatot kér a kérdező buta viselkedéséért, és elismeri, hogy tévedett, bizonyítékok helyett a nem létező logikája és érzelmei alapján talált ki dolgokat, és kezelt valódiként.

2021. jan. 17. 17:29
 15/44 anonim ***** válasza:
0%
@13-nak ment az első fele.
2021. jan. 17. 17:29
 16/44 anonim ***** válasza:
38%

"Kár, hogy ilyen nem történt meg"

Milyen csodás érv volt, ja nem...

"Én is tudok hiteles forrás nélkül pofázni, megmutassam?"

Igen, most is azt tetted.

"Nyáron szerencsére nálunk nem terjedt annyira, cserébe rengeteg másik országban tombolt, de hát ugye te nem látsz tovább a szomszéd falunál."

Érdekes, minden országban nyaralt szerintem. Max 1-2 ahol nem kamuzták ezt be.

"Tavasszal kb. mindent bezártak, amit lehetett, mégsem lett vége."

Kár, hogy ez nem igaz. Tavasszal alig volt bármi szigorítás. Bezártak az iskolák. Ahol lehetett ott home office és ennyi. Szabadban sem kellet maszk csak boltban és tömegközlekedésen. Ennek ellenére kevesebb fertőzött volt mint most...

"Az a baj, hogy olyan szintén bután és primitíven viselkedtek, hogy azt fáj nézni."

Mégis nézed.

2021. jan. 17. 17:34
 17/44 anonim ***** válasza:
70%

"Továbbra is várom a Nature tanulmányában leírtak cáfolatát!

Ha ez nem érkezik meg, gondolom egy olyan komment fog, amiben alázatos módon bocsánatot kér a kérdező buta viselkedéséért, és elismeri, hogy tévedett, bizonyítékok helyett a nem létező logikája és érzelmei alapján talált ki dolgokat, és kezelt valódiként."

Micsoda követeléseid vannak! :D Azért beszarás, van bőr a képén :'D

2021. jan. 17. 17:39
 18/44 anonim ***** válasza:
22%

Nyugi, nem sokáig nézem.

-Hallottad már azt, hogy ha állítasz valamit, bizonyítanod kell?

Azt hittem, ez magától értetődő, de úgy látom, nem mindenkinek.

Még egyszer: hol a hiteles forrásod?

-Végül is az olyan apró helyek, mint az egész Föld, lehet, hogy 1-2 helynek számít neked. Mindenesetre nemhogy nem esett vissza, hanem jelentősen nőtt egész nyáron a napi új fertőzöttek száma az egész világot nézve. De ha országokat akarnék kiemelni, mondhatnám az USA-t, Angliát, stb.. Most speciel erre a kettőre kerestem rá.

[link]

[link] country/us/

[link] country/uk/

-Bezárták az összes iskolát, óvodát, ennek hatására ahol csak lehetett, home office volt, tiltották a rendezvényeket, stb.

A szabadtéri maszkhordás a belvárosokon kívül szinte sehol nem lényeges. Összességében sokkal jobban odafigyeltek az emberek, óvatosabbak voltak, és a fontos korlátozásokat jókor hozták meg(azaz nem egy hónappal az után, hogy durván elkezdett terjedni-mint ősszel, khmm.)

Továbbra is ott tartunk, hogy mindazt, amit én elmondtam, a 15 éves öcsém is el tudta volna mondani. Felnőttektől azért többet várnék.

Ja, és várom a Nature cikk cáfolatát is.

2021. jan. 17. 17:48
 19/44 A kérdező kommentje:
Ha ennyire felhúzod magad a hülyéken, biztos komoly ember lehetsz. Amugy a WHO azt mondta ugyanannyira veszélyes mint az influenza. A WHO se hiteles forrás?
2021. jan. 17. 17:50
 20/44 anonim ***** válasza:
48%

"Nyugi, nem sokáig nézem."

Örömmel hallom.

"Még egyszer: hol a hiteles forrásod?"

Az a baj, hogy az olyanoknak mint neked kb. bármit linkel az ember az konteo lesz. Ezért nem is fárasztom magamat vele. Leírtam a történteket, hogy milyen furcsa " véletlenek " történtek. Te ezeket figyelembe se veszed, el se tudsz gondolkozni rajta mert nincs mögött egy weboldal, ahol azt írják, hogy igaz.

Szerencsére azért a többség nem olyan mint te és gondolkozik, ezért is tüntetnek és nyitnak ki rengeteg országban újra (Olaszok,Lengyelek,Németek) Idők kérdése és az emberek rájönnek, hogy mennyire átverték őket és vége lesz az egész járványos játéknak.

Na, ezek után pedig tudom, hogy jön tőled egy komment, hogy konteos kretén vagyok így úgy stb...hol a hiteles forrás meg minden.

Csak nehogy a konteos hülyeség valósággá váljon, ahogy párszor már megtörtént.

2021. jan. 17. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!