Miért kellene nekem egészséges életmódot folytató fiatalként beoltatnom magam mások miatt?
Kedves kérdező, minden szép, amit leírsz, de más foglalkozásokra is szükség van a földművelés mellett. Utoljára teljesen önfenntartó talán az őskorban volt az ember. De akkor sem volt önző.
Tényleg sokan vagyunk, és tényleg sok a "felesleges" ember, de akkor sem humánus hagyni, hogy elpusztuljanak a gyengék vagy kevésbé szerencsések.
Amúgy meg, ha földművelés közben jó mélyen megvágod magad valami sáros-rozsdás izével, begyullad a seb, és nem gyógyul, elmérged, ugyan mit csinálsz orvos nélkül? De azt sem hiszem, hogy a tanyán pl. magatok szövitek a kelmét a ruháitokhoz, vagy pl. boltban sem vásároltok soha semmit, akár ételről, akár valami szerszámról legyen szó. Lásd be, kellenek azok az emberek is, akik valami mást csinálnak és nem a tanyán.
Előző, te nagyon komolyan veszed ezt a kérdezőt...
Pedig sajna süt az írásából hogy valami nagyon súlyos mániákus elmebeteg.
3-as és akkor mi van, hogy elkaphatja?
Én is elkaptam, 2 nap alatt elmúlt na bumm, eszem ágában sincs beoltatnom magam mások miatt meg pláne nem
Mi a tökömért szúrjak magamba mérget? Az se normális aki oltat,nem baj legalább csökken a népesség. De persze az a bizonyos barna bőrű réteg nem lesz olyan hülye hogy oltasson :D
Amúgy nekünk mezőgazdaságunk van,állatokkal szóval mi túléljük ha beüt a krach.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!