A pajzsmirigy hol található? Ki lehet tapintani?
Figyelt kérdés
Sziasztok ezt a kérdést azért tettem fel mert nagyon felek hogy valami bajom van. A nyakán jobb alsó részen találtam egy csomót nem kemény és mozog ha jól éreztem . Sajnos hipochonder vagyok és szorongok és most nagyon pánikolok hogy rákos vagyok kérlek ne ne vessétek ki . Holnapután megyek dologhoz csak addig is nagyon felek . Pánikrohamaim vannak és nem tudok másra gondolni csak ezekre a rossz dolgokra hiába szedem a gyógyszert :(2021. jan. 12. 18:30
1/3 Salx Narval válasza:
Az ádámcsutka alatt elől és középen (jobb és bal oldali lebenyekkel) helyezkedik el mint egy pillangó két szárnya de ha beírod a keresőbe számos képet kapsz róla. Egyrészt nagyon rossz, hogy ennyire be tudsz pánikolni, más részről viszont az ilyen emberek hamar orvoshoz mennek a problémáikkal nagy eséllyel még időben. Én pont a fordítottja vagyok, ha megyek akkor ott már komoly probléma van és mindig leordítják a fejemet a dokik. A te hozzáállásod sokkal jobb az enyémnél. Azt, hogy mi minden okozhat hasonló tünetet nem szerencsés dolog feszegetni, pláne utánaolvasni attól csak még jobban bepánikolsz. 2 nap várakozás nem a világ és remélhetőleg nincs komoly baj, nem szabad a legrosszabbra gondolni. Nem tudom mit szedsz de azt is beszéld át az orvosoddal ha már ott leszel. Próbálj valamilyen koncentrációt igénylő tevékenységet csinálni az eltereli a gondolataidat, legalább is egy kis időre. Kívánom neked a legjobbakat.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod . Igen egyrészről ez jó hogy időben megyén de akkor meg utánna panikolok hogy mi lesz az eredmény 😅😅 de most megnyugtattal picit mert ez lejjebb van sokkal amit én írtam :) kulcsont körül de azért elmegyek dologhoz ez csak szerintem valamilyen izom lesz mert laza nagyon ha megfeszített a nyakán akkor be feszül és kemény lesz . Csak tudod nálam ez már rossz mert rögtön legrosszabbra gondolok lehet ott van régóta már nagyon csak most vettem észre véletlenül és ezzel foglalkozom...
2021. jan. 13. 08:51
3/3 Salx Narval válasza:
Ezen a részen sok a nyirokmirigy, ideg, ín, izom, szóval elég kicsi az esélye annak, hogy pont rosszindulatú daganat lenne. Valószínűleg már a háziorvos is választ fog adni a problémádra és remélhetőleg nem lesz szükség további vizsgálatra. Minden esetre ezzel a szorongással kezdeni kellene valamit, mert hosszú távon kikezdheti az egészségedet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!