Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik tavasszal rettegtek a...

Akik tavasszal rettegtek a Covid-tól, most miért osztogatnak ész nélkül oltás-ellenes álhíreket?

Figyelt kérdés

3 ilyen ismerősöm is van, és mind 3 tanult ember.

Így sosem lesz vége ennek a rémálomnak.

2021. jan. 12. 09:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Ezt tőlük kéne megkérdezned.
2021. jan. 12. 10:08
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
Mert hülyék. Rettegni akarnak valamitől, akkor a vírustól lehetett, most a vakcinától, amivel végre meg lehet szüntetni a vírust. Ne keres benne a logikát, ők azok akik felvásárolták a kerületük összes vécépapírját, most meg mindenféle ezós fórumon olvasgatják a "be akarnak chipeltetni" kaliberű f*szságokat.
2021. jan. 12. 10:08
 3/12 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem azért, mert rossz a tájékoztatás Magyarországon. Én külföldön élek, de itt nagy a hajlandóság az oltásra és normálisan, nyíltan beszélnek az oltasokrol, szakemberek persze.

De itt alapjáraton mindenről mernek beszélni, youtubeon is haemophiliarol szóló reklámok jönnek velem szembe, nem is ilyen notinok meg társai, amiket Magyarországon tapasztaltam.

2021. jan. 12. 10:10
 4/12 anonim ***** válasza:
18%

Azért mert hülyék, nekem is nem egy ilyen ismerősöm van, köztük veszélyezett korú tanár is. Utóbbi ezt válaszolta, mikor ráírtam: "Engem Orbán nem fog beoltani a háttérhatalmak vegyszerével, ezek ki akarják irtani a magyarokat! Ő miért nem oltatta be magát a sajtó nyilvánossága előtt?! Csak nem tud valamit?"

Szóval itt tartunk.

Tegyék kötelezővé, pont. Aki nem oltat annak 100 ezres bünti.

Ha ilyen tempóban haladunk, jövő októberben jön a 3. lezárás és maradjotthon...

2021. jan. 12. 10:22
 5/12 anonim ***** válasza:
45%
Mert rájöttek az igazságra! A járvány csak azért volt, hogy a védőoltást reklámozzák vele.
2021. jan. 12. 20:34
 6/12 anonim ***** válasza:
46%
4 Minek írogatsz rá te emberekre te bánat? És még ők a hülyék. Most tényleg naponta 10 emberre ráírsz hogy be fogja e magát oltatni? Úristen gyere le.
2021. jan. 14. 23:03
 7/12 anonim ***** válasza:
42%

Tavasszal is leszartam a vírust, az oltást pedig nem támogatom abban a formában, amelyben most tervezik!

Hogy nem kötelező, de ha nem kérsz belőle, enni se kapsz.

2021. jan. 16. 05:05
 8/12 everlight ***** válasza:
42%
Tavasszal még új volt,azt hitték a fél emberiség meghal,lám eltelt egy év és csak 3 százalékos a halálozási arány,ami semmi.
2021. jan. 16. 08:33
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
Everlight, egyrészt hülyeségeket beszélsz, másrészt majd ha valamelyik szeretted hal meg, akkor vinnyogj ilyen ostobaságokat. Ebből látszik, hogy nemcsak primitívek az oltásellenesek, hanem deviáns, empátia nélküli véglények.
2021. febr. 17. 23:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Ja most látom, te ezen függsz folyamatosan...

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1086999..

2021. febr. 17. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!