600000-en igényelték a vakcinát,lassan 20000 embert beoltottak komolyabb mellékhatás nélkül.Ez mennyire fogja növelni az oltási "kedvet"?
20:52
Szerinted kit érdekel a lepontozás?
Jó ezt tiszteletben tartom, de te is azt hogy van aki nem szeretné beadni. Nem kell túl bonyolítani szerintem se.
De persze ne különböztessenek meg senkit a bőrszíne vagy jelenhelyzetben az oltottsága alapján, ez is alap lenne.
02:04
Így van. Néha már verem a fejem az asztalba, hogy ezeket a gyerekes vitákat, érveléseket felnőtt emberek csinálják?
Az is baj, hogy a sok hozzászóló trollkodik, direkt produkál.
#37: Szerintem nem produkál, hanem provokál. De sajnos ez mindkét oldalról elmondható. A helyes az lenne, ha tiszteletben tartanánk a másik véleményét, mert emberek vagyunk, és nem ovódás módjára a másiktól várnánk mindent.
A probléma oka pedig szerintem az, hogy nincs hiteles információ, mert egyik oldalon állítottakról sem lehet azt mondani, hogy hiteles lenne, maximum az emberek nem akarják észrevenni a cáfolatokat, mert kialakítottak magukban egy véleményt és ami annak ellentmond, azt már eleve hülyeségnek tartják, pedig mindkét oldalon bőven vannak ferdítések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!