A Pfizer oltásnak is lehetnek olyan mellékhatásai mint a Pandremix oltásnak volt?(narkolepszia)
A narkolepsziára kapsz Ritalint, és nincs baj.
A koronavírustól meghalsz.
800 az egyenlő a semmivel.
Köszönjük a napi oltásellenes bullshitet.
Azt a tanulmányt nem linkeled be, hogy a felsőlégúti megbetegedések is növelik a narkolepszia kialakulásának valószínűségét? :)
Tudom, tudom, milyen tanulmányt várok, amikor ezt is egy oltásellenes videóból "kutattad".
Ahghm, láátom... 30millió embert oltottak vele európában, 1300 lett narcolepsziás. Sajnálom őket, megkapták a szokásos kártérítésüket, és tettek valamit az emberiségért. Nem volt hiába való.
30.000.000 \ 1300. Remélem érzékelhető
Ha te ettől félsz, akkor lehetőleg ne menj ki az utcára, mert "picit" nagyobb az esélye annak, a covid kinyírja a szíved\veséid\tüdőd\májad. PTSD, insomnia, stb. Ezek várhatóak egy jó coronától.
0.043333333333333335%
Rettentő veszéles, én mondom!
3-as elolvastad?
Amerikában nem használtak Pandremixet.
5-ös
Legyél önzetlen kisérleti nyúl.
Most kártérítés kizárva,immunitást garantáltak a gyártóknak mindenféle mellékhatási követeléstöl.
Tanultak az esetböl
8
Én az leszek, és majd szépen röhögök rajtad.
Te vagy az, aki átússza a dunát minden alkalommal, nehogy véletlen leszakadjon a híd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!