Már kb 2 hónapja pozitívat jelez az IGM értékem, annak ellenére hogy a PCR és a mentősök által készített gyors teszt negatív lett. Szerintetek mi lehet az oka?
Járt már valaki így?
Mivel a mentősök által végzett teszt szerintem megbízhatóbb és mellé tünetem sem volt semmi, ezért biztos vagyok benne, hogy még nem estem át a fertőzésen, viszont a munkahelyemen végzett antigénes gyors teszt folyton pozitívat mutat.(már november óta)
Ma már 3. alkalommal pozitív az IGM érték, ami az éppen zajló betegséget jelzi, ellenben az IGG ami a már lezajlott betegséget jelzi, az negatív.
A két kolléganőnél akik már átestek a víruson szépen látszik, hogy az IGM halvány az IGG szép piros csíkot mutat, ami ugye teljesen normál.
A többi kollégának szép fehér minden a control csíkot kivéve.
Akkor az én véremmel mi lehet a baj?
Ráadásul annyira vigyázok, tényleg biztos vagyok benne hogy még nem kaptam el.
Olvastam hogy autoimmun betegeknél lehet fals pozitív az eredmény, viszont a Hashimotós csoportban még senki sem járt így, merthogy erről az egyről tudok, hogy az nekem is van.
Miért jelezhet folyton pozitívat nálam?
Járt már valaki így?
Én is így jártam. Kb poénból vettünk tesztet a férjemmel. Neki negatív, nekem az igm halvány csíkot mutat.
Semmi tünetem nem volt soha.
Viszont az ízületeim nagyon be vannak gyulladva.
Azért megemlítettem a dokimnak aki a biztonság kedvéért kiírta a tesztet. Holnap megyek.
Mi lett nálad a vége a sztorinak?
Szerintem több betegségre is reagálhat.
Pl nekem van pajzsmirigy betegségem is amire gyógyszert szedek.
Ja és ha az ízületeid fájnak és fáradtnak érzed magad akkor vizsgáltasd ki hogy nincs e autoimmun reumád.
Nekem most ezt fogják kivizsgálni mert ugyanígy vagyok 33 évesen mint ahogy te leírtad. Állandóan fáradt vagyok, gyulladást érzek a szervezetemben mindig. Elég ha beszakad a bőr az ujjamon és máris begyullad és napokig piros és fáj. Ez mind utalhat az autoimmun betegségre sajnos.
És a Covid teszt is😣
Negatív létra gyorstesztem. Kiváncsi készek a pcr-re.
De elég valószínű hogy a gyulladasra reagált az antitest teszt
Közben megjött a pcr eredmény. Negatív.
Úgyhogy az antigen teszt a gyulladást mutatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!