Elkaphattam tőle az AIDS-t?
Figyelt kérdés
kb 2 éve le akartam feküdni egy sráccal, de nem volt nálunk gumi. úgyhogy anélkül csináltuk.. amit már nagyon megbántam:S:S:S de az az igazság, hogy nem is tudott belém hatolni... mert nem voltam kész a szexre, na + azért féltem is mivel nem védekeztünk... magyarul mikor be akarta helyezni már akkor éreztem hogy fáj ezért szóltam neki hogy ne csináljuk.. de utána mégis csináltuk, de még akkor is fájt és nem hatolt be rendesen... csak kb az elejéig... így is elkaphattam tőle ha aidses volt?:S de 2 éve semmi jelét nem láttam... vagy mikor jönnek elő a jelei? kérlek segítsetek nagyon félek:(:(:( és késő lenne most elmennem szűrővizsgálatra így 2 év után?:S2008. dec. 1. 18:00
22/30 anonim válasza:
Az, hogy nincs semmi tüneted, az SEMMIT nem jelent. Akár egy évtized is eltelhet addig. Az sem sokat jelent sajna, hogy nem voltál nedves, és nem is élvezett beléd.
23/30 A kérdező kommentje:
ma mentem szűrésre, jövő héten megyek az eredményért, remélem semmi gond nem lesz!:(:) amúgy az én immunrendszerem elég gyenge, mindig is könnyen kaptam el betegséget mikor kicsi voltam, mostanában szerencsére annyira nem voltam beteg, szóval nem hinném hogy egy ilyen veszélyes vírusra nem reagált volna a szervezetem... szóval remélem az lesz amit szeretnék:$
2008. dec. 2. 10:41
24/30 anonim válasza:
Az AIDS az immunrendszert vágja tönkre, szóval leggyakoribb tünete az, h könnyebben kapsz el mindenféle nyavalyát.
Amúgy simán elkaphatod így, de nem valószínű, h a srác AIDS-es volt. Ezért nem kéne fűvel fával szexelni, főleg gumi nélkül nem. Mondom, vsz. nem vagy beteg, de megérte ez az idegeskedés?? Nem csak neked mondom, hanem a többieknek is, akik hasonló cipőben járnak.
25/30 A kérdező kommentje:
hidd el én is nagyon nagyon megbántam :(:( tiszta hülye voltam:S csak az volt a hibám hogy beleszerettem a srácba...:( de az meg csak lefeküdni akart velem...:( jövő hét kedden megyek az eredményért remélem nem lesz gond:$ és remélem tényleg igaz, hogy ilyenkor könnyebben el lehet kapni betegséget, mert az elmúlt 2 évben semmiféle betegségem nem volt... pedig kisebb koromban volt tüdőgyulladásom is nem egyszer, magas lázam is volt.. de most nem volt semmi, szóval remélem ez jó jel:$:)
2008. dec. 3. 19:33
26/30 anonim válasza:
Kérlek írd le h mi lett az eredményed..nagyon izgulok érted!!! Remélem negatív lett!!!!!!!!!!
27/30 A kérdező kommentje:
bocsi hogy nem írtam eddig:$ hál istennek negatív lett !!:):) köszönöm mindenkinek aki gondolt rám:$:)
2008. dec. 12. 21:03
28/30 A kérdező kommentje:
csak tényleg annyira nagyon izgultam:$ hogy egy egész szikla esett le a szívemről mikor kiderült hogy nincs semmi bajom:$:D:) és nagyon megnyugodtam, és annyira boldog voltam, hogy pár napja teljesen elfelejtek mindent xD:) pedig múlthét kedden elterveztem, az eredmény napján hogy leírom ide, csak valahogy elmaradt..:S még egyszer bocsi mindenkitől:$ remélem aki hasonló cipőben járt mint én mindenkinek szerencséje volt/van/lesz !!!:)
2008. dec. 12. 21:07
29/30 anonim válasza:
elkaphattad, nem késő még testre menned... akkor lesz késő ha esetleg tüneteid lesznek, de ma már onnan is visszahozható az ember...
a test ingyenes, és névtelen...
itt le van írva, hogy hol csinálnak:
ja és minden más is, érdemes körülnézni...
30/30 A kérdező kommentje:
köszi, szerencsére már megoldódott a problémám és minden rendben:) még1x köszönöm mindenki válaszát:)
2009. ápr. 11. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!