Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkaphattam tőle az AIDS-t?

Elkaphattam tőle az AIDS-t?

Figyelt kérdés
kb 2 éve le akartam feküdni egy sráccal, de nem volt nálunk gumi. úgyhogy anélkül csináltuk.. amit már nagyon megbántam:S:S:S de az az igazság, hogy nem is tudott belém hatolni... mert nem voltam kész a szexre, na + azért féltem is mivel nem védekeztünk... magyarul mikor be akarta helyezni már akkor éreztem hogy fáj ezért szóltam neki hogy ne csináljuk.. de utána mégis csináltuk, de még akkor is fájt és nem hatolt be rendesen... csak kb az elejéig... így is elkaphattam tőle ha aidses volt?:S de 2 éve semmi jelét nem láttam... vagy mikor jönnek elő a jelei? kérlek segítsetek nagyon félek:(:(:( és késő lenne most elmennem szűrővizsgálatra így 2 év után?:S
2008. dec. 1. 18:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
75%
Hmmm. Szóval a néggyel ezelőtt válaszolónak volt címezve.
2008. dec. 1. 18:45
 12/30 anonim ***** válasza:
84%

Igen, elkaphattad. És az Aids-el mindig késő orvoshoz menni. Megelőzni kell, mert nem gyógyítható. Viszont fontos, hogy elmenj szűrővizsgálatra, ha aggódsz, hogy véletlenül se fertőzhess meg másokat.

De végül is annak az esélye, hogy aids-es volt a fiú, szerencsére nem sok.

2008. dec. 1. 18:59
 13/30 A kérdező kommentje:
nem volt semmi éjszakai hidegrázás, se láz, megfázásra se emlékszem... ez jó jel??? amúgy nem hinném, hogy nedves voltam, mivel komolyan nem voltam kész a szexre, görcsöltem végig...:S
2008. dec. 1. 19:02
 14/30 A kérdező kommentje:
és szerencsére nem élvezett belém, ha ez jót jelent...
2008. dec. 1. 19:04
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Én azért elmennék a helyedben egy vizsgálatra, mert a HIV-vírus nagyon alattomos jószág... Máskor meg figyelj oda, és használj gumit!
2008. dec. 1. 19:09
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
én ugyanígy félek az Aidstől.főleg mostanában állandóan ezt nyomják a tvben.a páromnak kijött egy kis szemölcs oda,és elmentünk a bőrgyógyászhoz.alapból elküldte aids tesztre.hét vége felé lehet menni az eredményért.nagyon izgulok miatta.mert ugye bármi előfordulhat!
2008. dec. 1. 19:11
 17/30 A kérdező kommentje:
együtt érzek veled!!:S én is nagyon izgulok!:( kívánok nektek minden jót, szerencsét! hogy ne legyen baj:(:)
2008. dec. 1. 19:26
 18/30 A kérdező kommentje:
de azért az jó jel ha nem voltak tünetek ugye??:$ kicsit nyugtasson meg valaki...:(:$
2008. dec. 1. 19:27
 19/30 A kérdező kommentje:
amúgy nagyon megbántam, ha negatív lesz a teszt hálát adok Istennek:$:) és soha többé nem fogok efféle butaságokat elkövetni!!!
2008. dec. 1. 19:49
 20/30 anonim ***** válasza:
Kevés az esélye, Magyarországon nem olyan elterjedt az ADIS, persze, hogy azt nyomatják a tvben, hisz nincs más amivel manipulálhatnák az emereket, az egész figyelem elterelés.Ezelőtt pár évvel mindenki a madárinfluencától félt, most meg az ADISől, persze mindenképp érdemes odafigyelni és védekezni, és menj el vizsgálatra, ha ez megnyugtat, makd írj, hogy mi lett az eredmény, de szerintem nem lesz gondod.
2008. dec. 1. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!