Alvás és merevedési probléma covid fertőzés után?
Tisztelt férfitársaim!
Másnál is jelentkezett a fent említett két tünet? Én októberben estem át a covidon, 2 hétig dögrováson voltam. Szaglás utána még 3 hétig még nem volt. Sajnos azóta nagyon rosszul alszom és a szerszám sem igazán akar működni. Menjek orvoshoz? Vagy helyre jön?
34/F
Október utolsó hetében enyhe lefolyású Covid fertőzésem volt. Száraz köhögés, hőemelkedés és 38 fokos láz váltakozott. Aztán maradt a nem száraz, fullasztó köhögés. Akkor kezdtem szedni a Bio-Zink gyógyszert. Napokon belül elmúlt. Napi 15 órákat aludtam.
Viszont november végétől megfordult az éjszaka és a nappal, és azóta is alig-alig akar visszatérni a bioritmusom. Enyhe szívritmuszavar is maradt utána. Egyelőre nem merek bejárni vizsgálatokra, míg nem kapom meg az oltást.
Még mindig annyi a vírustagadó idióta, hogy nem kockáztatok. Ugyanis
előfordult sokaknál, hogy kétszer is elkapták. Rossz alvás, fáradékonyság, fizikai gyengeség.
Elméletileg kb fél évig nem kapod el a coronát.
Az oltás jó ötlet!
Andrológus segít a cerkàn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!