Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Koronavírus lefolyása?

Koronavírus lefolyása?

Figyelt kérdés

Dec. 24. estétől kapar a torkom, mintha “gombóc lenne benne”, fáj a nyelés. Ezen kívül lázam nincs, közérzetem átlagos. Koronavírusos emberrel érintkeztem az elmúlt hetekben, szóval 95%, hogy én is pozitív vagyok.

Ez a torokfájás, torokkaparás eléggé kellemetlen, mennyi idő múlva számítsak javulásra? Teázom, fekszem egész nap.

2020. dec. 28. 17:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Miért érvelnék, “kedves”? Nem szeretnék semmit sem bizonyítani neked, nem különösebben érdekel, ha az idődet ilyen baromságokra fordítod, mint egy ATV műsor, vagy éppen pár “felvilágosult”, akik különféle LINKEKKEL bizonyítják igazukat. (tejóisten...)

A józan paraszti tapasztalataimra hagyatkozom, mégpedig, hogy a koronavírus lefolyása mindenkinél más. Én megúsztam egy kisebb időközi íz- és illatvesztéssel, valamint egy torokgyulladással, de van a közelemben olyan covid pozitív személy, aki már második hete alig kap levegőt a szövődményektől, tűdőgyulladás szerű megbetegedése van. Persze biztos vannak olyan szerencsések, akik tünetek nélkül kihordják lábon a dolgot, de legyünk figyelemmel a másik oldalra is.

2021. jan. 8. 18:55
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

A józan paraszti eszeddel nem tudod megmagyarázni a hamis kórokokzóelmléletet, amit MAGA PASTEUR vont vissza, aki ezen elméletet felállította, majd halálos ágyán bevallotta, hogy hazudott a kutatásai során egész életében, mint ezek a mai, politikusoknak és a felette álló hatalomnak segítő propaganda "orvosok", akik egy követ fújnak a hatalmi intézkedésekkel...

A józan paraszti eszeddel fogalmad sincs, minek kellene oltás. Így lett vajon teremtve a világ, hogy injekcióstű teremjen a fákon, és ettől függjünk?? Immunrendszerünk nincs is??

Tudtad, hogy a vírusok, baktériumok, gombák az állatok és emberek nélkülözhetetlen segítői? Józan paraszti ésszel is belátható.

Tudtad, hoy Bill Gates milliónyi afrikait küldött a másvilágra az injekcióival?? Legalább minden tuizedik beoltottat. A többi meg vagy túlélte egy életre enyhe funkciózavarral, vagy egy életre bénult, és/vagy meddő lett... Ekkkora nagy (lelkiismeretlen) biznisz az oltásbiznisz, kedves kérdező...

Ugyanakkor a professzorasszony videóját is linkelhetem, aki évtizedek óta tudományos kutatással IS bizonyította, hogy így van:

[link]

Ha meg nem tudsz érvelni se józan paraszti ésszel, se tudományos érvekkel, akkor mi alapján szóltad le az általam linkelt,

az emberiséget segítő

bitchute videót? Erre már nem tudsz válaszolni, gondolom... Hiszen eddig se válaszoltál érdemben. De lekezelően odavetni valamit azt tudsz, és ennyit teszel.

Vagy érvelsz, vagy nem szólalsz meg, életbevágó kérdésekben. Ez így volna korrekt, kérdező. Én korekt vagyok, ideje neked is annak lenni, úgy gondolom. Megköszönném.

2021. jan. 8. 19:20
 13/17 A kérdező kommentje:

Te azzal indítottál, hogy leügynököztél, majd tudományosnak állítasz be egy pár önjelölt virológus által feltöltött videót, jössz egy 150 éves históriával, aztán idekevered az oltást és Bill Gates-et, holott ilyenekről egyáltalán nem volt szó a kérdésben.

Én speciel nem vagyok kíváncsi az “emberiséget segítő” anyagaidra, talán majd valaki más, hajrá.

2021. jan. 8. 19:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Drága jó kérdező, érvelnél végre már a fröcsögés helyett? :) Vagy bevallod, hogy nincs épkézláb gondolatod. Ez volna a lényeg, hogy vagy egyik, vagy másik tényező... Én érveltem, reaális tényezőkkel, orvosok, szakemberek tollából, és NEM lefizetett (államilag, hatalmilag lefizetett) orvosok tollából idézetem, mint egyesek.

Tehát korrektül jártam el. Te meg nem (bár sose késő változtatnod). Ez magáért beszél.

Mert az ember vagy nem izmozik véleményével, vagy ha igen, akkor érvel.

2021. jan. 8. 20:52
 15/17 A kérdező kommentje:

Másodszor is, miért kéne neked érvelnem? Nem szándékom se a meggyőzésed, se a véleményed megváltoztatása. Mikor idéztem én bárkinek is a tollából?

A fröcsögésről pedig: Te jöttél ide a videóddal, holott érdemben nem tudtál hozzászólni a kérdéshez. Ezután ne lepődj meg, ha nem térdelek le magasságod előtt.

2021. jan. 8. 21:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha megnézed, meglátod, hogy van köze a videónak a kérdéshez. A többit meg, látom, hiába magyarázom, nem érted, pedig alapvető, magadtól is rájöhetnél, hogy vagy érvel az ember, vagy nem mond véleményt arról, amiről nem érvel. Ilyen egyszerű, hogy ez esetben mi a korrekt eljárás és mi nem. Én korrekt voltam.
2021. jan. 8. 21:55
 17/17 A kérdező kommentje:
Az érvelés egy vitában fontos, ez szvsz nem volt az. Véleményt lehet írni szabadon, legrosszabb esetben nem fognak vele egyetérteni. Minden rád van hagyva, mégegyszer mondom, én nem akartalak és nem is akarlak meggyőzni semmiről. Ha te engem igen, akkor maximum nem vagyok rá vevő, ez hadd legyen az én döntésem.
2021. jan. 8. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!