Fertőzöttek! Nektek mennyi ideig volt tünetetek, illetve milyen lefolyású volt a betegség?
Nekem 16 nap alatt múlt el. Vagyis még most is nagyon fáradékony vagyok. Nagyon magas lázam volt 8 napig és borzaszto izomfájdalmaim voltak. Voltam már influenzás, volt 2 tüdőgyulladásom, de ilyen beteg még nem voltam.
Jobbulást mindenkinek, aki elkapta.
Az f*sza... Tehát simán lehet, hogy negatív lesz a tesztem, mehetek haza, de a tünetek meg megmaradtak?
#2-es Kívánok neked is jobbulást és jó egészséget!
Egy hete jelentkeztek az első tünetek. Első 3 nap orrfolyás, hőemelkedés, enyhe köhögés és hatalmas fáradtság érzés. 4. nap elment a szaglásom, de már nem köhögök, nincs orrdugulás és hőemelkedés sem. Ízeket érzem, de a szaglás az 0. Abszolút nem érzek szagokat. A fáradtság érzés is változó. Van, hogy alvás után is úgy érzem magam, mint akit ágyon vertek. Most éppen fáj egy kicsit a fejem, de nagyon kicsit. Inkább már idegesítő, hogy semminek nem érzem az szagát.
Étvágytalanság nincs. Sőt, többet eszem mint a tünetek előtt.
Azonnal elszeparáltam magam a tünetek jelentkezésekor, így csak remélni tudom, hogy senkinek nem adtam át. Még az útján is maszkban voltam, és minden kéz használat után fertőtlenítettem. Mégis elkaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!