Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Engednéd a fodrásznak, hogy...

Engednéd a fodrásznak, hogy menjen hozzád?

Figyelt kérdés
Bejelentkezett a fodrászom, hogy jönne hajat vágni (Érted, ő jelentkezett be, nem én hozzá, valószínűleg nincs pénze hó végén.). Az a gond, hogy az illető enyhén értelmi fogyatékos, és még alkoholista is. Emiatt viszont nagyon fegyelmezetlen, állandóan pia után rohangál, millió szesztestvérével találkozik, a többi értelmi sérült társával harminc személyes találkozókat tartanak. Ráadásul a személyes higiéniájával is vannak gondok (értsd büdös), az arcmaszkja olyan, mint egy hajléktalan vizeletfoltos ruhája, stb. Megengednéd neki így, hogy hajat vágjon?
2020. dec. 28. 07:51
A kérdező szavazást indított:
Menjen nyugodtan hajat nyírni.
Kerülném, mint a pestisest.
27 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Eleve nem értem, bármikor is minek engeded, hogy egy koszos alkoholista hozzád érjen. Nálam ez járvány nélkül sem jöhetne szóba, és pláne nem az otthonomban.
2020. dec. 28. 07:59
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Hat ha eddig nem závárt, hogy értelmi fogyatékos alkesz a fodrászod, nem igazán értem, most mi a problémád.
2020. dec. 28. 08:13
 3/11 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy nem rossz fodrász, házhoz jön, viszonylag rugalmas, és még fele annyit is kér, mint egy normál fodrász. Emellett sajnálom is, mert mint látod, kell neki a pénz, 28-án már nincs neki. Egyébként nem volt mindig ilyen, az utóbbi pár évben épült le nagyon.
2020. dec. 28. 08:28
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

Akkor sem értem hogyha eddig nem zavart most miért ? Ha úgy gondolod neked ő a megfelelő fodrasz akkor nem értem a problémát

Én soha nem vágatnám ilyennel s hajamat de kinek mik az igényei ...

2020. dec. 28. 08:46
 5/11 A kérdező kommentje:
Melyik részét nem érted annak, hogy csak pár éve ilyen, előtte nem volt? Melyik részét nem érted annak, hogy most egy globális járvány van, ezért óvatosabbnak kell lenni?
2020. dec. 28. 09:08
 6/11 anonim ***** válasza:
29%
2-4-es összekeverte a különböző nickjeit.
2020. dec. 28. 09:10
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Es ha elore kifizeted neki a kovetkezo 1-2 nyirast? (De most nem nyir meg). Eloleg es egyben tamogatod.
2020. dec. 28. 09:45
 8/11 A kérdező kommentje:
7, ez nem is olyan rossz ötlet...
2020. dec. 28. 09:48
 9/11 anonim ***** válasza:
67%
A "fodrászt váltanék k.urvagyors ütemben" mondatot nem tetted bele a szavazásba, én inkább arra voksolnék.
2020. dec. 28. 15:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Be lehetett volna rakni. Most már mindegy.
2020. dec. 28. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!