Fodrásznál mit tehetnék a szagok ellen?
Mostanában (nem tudom, mi a bajom), de nagyon érzékeny lettem a szagokra mióta belvárosban éltem majdnem 7 hónapig, azóta nem bírom a füstöt, még a dohányfüstöt sem, a városban folyamatosan légszomjam van, és csak fás környezetben tudok normálisan lélegezni, ha szmogos környezetben vagyok, akkor próbálok nem venni mindig levegőt, illetve eltakarni az orrom a pulcsimmal. Szóval ja, ez egészen ennyire elviselhetetlenné fordult. :(
Fodrászhoz szeretnék menni, de félek, hogy ott ugye sok lesz a szag, mit tehetnék?
Nem tudsz valaki ismerost megkerni hogy vagja le a hajad? :((
Am ezzel orvoshoz kellene menni, lehet valami gyulladas jele sztem, vagy felirhat neked valamit
Belvarosban hordhatsz esetleg maszkot, gyogyszertarban kehet kapni! Bicikliseken lehet latni, meg betegeken, allergiasokon. En is hordtam amikor volt allergia szezon, tokre bevalt!:)
volt mellkhas röntgenem, és azt mondták, minden rendben van, bár lehet tüdőszűrés kellene pontosabbért, vagy allergológus, mert a porra én nagyon allergiás voltam gyerekkoromban és a poros szmogos környezet előhozhatta. :(
Azt a maszkot megpróbálom, segít fodrásznál szerintetek? Nem fog kinevetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!