Koronavírus Mennyire valószínű, hogy idén február közepén már átestem rajta? Akkoriban rengeteget jártunk ide-oda,
mert novemberben vettük a lakásunkat és javában tartott az ügyintézésen túl az Ikea-Obi-Praktiker szentháromság bejárása, plusz mesteremberek stb. Hozzátenném Ikeában ázsiai turista tömegek voltak akkoriban.
Pénteki nap kezdtem rosszul érezni magam, még elmentem dolgozni, délutánra már nagyon fáradt voltam, nagyon fájt a torkom, hőemelkedés, hazajöttem, befeküdtem az ágyba, másnap felkelni se bírtam csak a wc-re, de "csak" hőemelkedés" 37,5-7 volt, közben úgy éreztem magam, mint akit agyonütöttek, máskor az influenzánál szokott ez lenni, csak ott 38,5-39 fokos lázam va (ezért nem gondolom, hogy ez influenza volt, mert akkor nekem lázam van konkrétan és nem ilyenek a tünetek). Szombaton elkezdtem tüsszögni, elkezdett folyni az orrom, vasárnap a köhögés is megérkezett, hétfőre már úgy köhögtem, éjszaka is, hogy öröm volt hallgatni (biztos díjazták szegény szomszédok).
Kedden, szerdán ugyanúgy sz.rul voltam, csütörtök délutánra már kicsit jobban voltam, ezért pénteken be is mentem melózni, ahol a többiek mondták, hogy úristen, de rosszul nézek ki, nem vagyok még beteg? Délutánra már nem éreztem jól magam, hazavánszorogtam, még mindig hőemelkedés, ugató köhögés vissza, (konkrétan buszról le kellett szállnom, úgy köhögtem, inkább gyalogoltam). Hétvégén megint pihi.
Otthon maszkot hordtam (mi alapból, ha betegek vagyunk, műtős maszkot hordunk már 2-3 éve, ha felső légúti betegségről van szó).
Hétfőn meló, elvoltam, köhögés még néha, ha száraz volt a levegő. Kedd elvoltam, nem éreztem rosszul magam. Szerdán megint nem éreztem jól magam, megmérem délután már megint hőemelkedés 37,3, ez tartott még 2 napig, aztán elvágták. Ilyen beteg nagyon rég voltam, pedig a tünetek nem voltak egy hűha, és mégis mint akin átment az úthenger.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!