A kérdező szavazást indított:
Beeee
Inkább nem
Várnék 1-2 évet, hogy vannak-e mellékhatások. Ha nincsenek, igen.
Semmikképpen sem.
Nem tudom.
38 szavazat
4/11 anonim válasza:
Kezdek hajlani rá, tele a tököm azzal hogy nem tudok edzésre menni.
5/11 anonim válasza:
#4: Attól még ugyanúgy nem fogsz tudni menni. Semmi sem fog változni.
6/11 anonim válasza:
De ezek még kísérleti stádiumban vannak, most olvastam, hogy Amerikában több embernek lebénult az arca tőle, nem kamu oldal volt. Ki tudja milyen mellékhatasai lesznek.. Aki beoltatja magát, az nem fél..?
7/11 anonim válasza:
Akkor sem ha fizetnének, majd ha már lenne gyerekem, és eltelt 10-év de nem halnak meg sorra az oltottak no meg fizetnének 4-500 millát akkor talán.
8/11 anonim válasza:
3 valasz ugyanaz
Ezzel mit akarsz?
9/11 A kérdező kommentje:
8 nem ugyanaz. Persze ha egy biten ábrázolod, akkor kettő igen, kettő nem, a nem tudom meg értelmezhetetlen. A valóságban ezek fokozatok. 5 fokozat a nagyon ellenzéstől a mindenképpen beoltásig. A sorrendbe rakást rád bízom.
2020. dec. 13. 22:33
10/11 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!