Meddig tart kigyógyulni a koronavírusból?
22 F
Ma voltam gyorsteszten AG, és
pozitív lettem. Az egyik orrlyukamból végeztek mintát. Hétfőtől vannak tüneteim, mégpedig fejfájás, nátha, torok fájás, hőemelkedés. Tegnap voltam dokinál, és antibiotikumot kaptam, torokgyulladásom van. Ma nincs hőemelkedésem, torkom se fáj. Az orrom be van dugulva picit. Fejem nem fáj, csak fáradékony vagyok. Eszek sok banánt, b c d vitamint.
Édesapám is pozitív lett a gyorstesztje. 50 éves. Köhög, feje fáj, torka fáj, náthás, minden baja van. Anyám és testvérem negatívak.
Meddig tart míg kigyógyulok belőle? 2.nap mentem tesztelésre, de úgy mondják, hogy 5.napon kellett volna menni.
Nagyon félek.
Kérlek segítsetek
Pár nap, egy-két hét, kinek hogy jön ki a lépés.
De van olyan is, aki hónapokig szív vele valamilyen formában. Nyilván ok a kisebbség.
Micsoda. Meghalyolok előtted. Ez nem semmi. Ennyi évesen sokan meghalnak koronavírusban.
Köszönöm szépen. Már 2.nap hőemelkedés, nátha, köhögés nélkül vagyok. Csak mellkasi fájdalmam van és tüdőm tájékán is fáj picit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!