Megint kezdek beteg maradni? Milyen immunrendszer erősítő tablettát, vitamint tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
2. napja fáj a fejem elől, és érzek a torkomban váladékot. Tüsszögök állandóan. Szedek rendszeresen c vitamint, és D vitamint.
Most november 4. voltam beteg.
Mit tudtok ajánlani, milyen immunrendszer erősítő tablettát vagy vitamint?
2020. nov. 30. 13:40
1/9 anonim válasza:
Nem tabletta kell, hanem sok gyümölcs. Én napi 2db kivit megeszek és 1 narancs+citrom facsart levét megiszom évek óta. A 30-as éveimben és a 40-es éveimben mégcsak beteg sem voltam egyszer sem.
2/9 anonim válasza:
Béres csepp, grapefruit cseppek, kasvirág kivonat. A C és D is amit szedsz immunerősítő. A cink is az. Sok gyümölcs, joghurt. Savanyú káposzta, cékla. Friss levegőn való séta.
3/9 A kérdező kommentje:
Béres cseppem van. Csak nem akarok mindent egyszerre bevenni. Vagy az nem baj ha mindent egyszerre beveszek? C d vitamin és még béres cseppet is
2020. nov. 30. 16:05
5/9 A kérdező kommentje:
Rendben. És fog segíteni a béres csepp?
2020. nov. 30. 18:45
6/9 anonim válasza:
A Béres csepp segíteni fog, de ehhez idő kell. Kb.2-3 hét szedés után jelentkezik a pozitív hatása.
7/9 A kérdező kommentje:
De ha most valami kapdos engemet. Mit tegyek?
2020. nov. 30. 19:05
8/9 anonim válasza:
Én március óta nem voltam beteg. 4000 NE D-vitamint szedek és 1000 mg C-vitamint. Ha érezném, hogy kerülget valami, gyógyteával (kakukkfű, hárs, kamilla), illóolajokkal (citromos eukaliptusz mindig van itthon) és nyers gyömbér+fokhagyma kombóval indítanék.
9/9 A kérdező kommentje:
Én most 1 hónap után megint kapdos valami.
2020. nov. 30. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!