Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tudom, hogy van már több...

Manly kérdése:

Tudom, hogy van már több kérdés is a Covidról, de felteszem még ezt.Hogyan látjátok a prognózist most ?

Figyelt kérdés
Nov. vége van.

2020. nov. 27. 16:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%

"A légios betegségen már mindenki átesett. Ezért csak azt tudja megbetegíteni, aki nagy mennyiségben lélegzi be, idős, krónikus beteg, vagy gyenge az immunrendszere."

Lószart!

Eleve nem is vírus okozza, hanem baktérium, úgyhogy tökmindegy, hogy ki esett már át rajta meg ki nem: akárki akármikor elkaphatja újra.

[link]

2020. nov. 30. 18:59
 22/25 anonim ***** válasza:
34%
Megy ezerrel az oltási kampány és azóta egyre több a halott. Hogy összefügg e az kérdéses de még az is hogy a magas számok nem e az oltási kampányhoz tartoznak e
2021. ápr. 11. 17:05
 23/25 A kérdező kommentje:
Én azt gondolom zavaros az egész.Ami most van azt mondják a mutációk okozzák ami hihető, de mégis...a súlyos esetek száma egyre nő az oltások ellenére.Az meg, h a beoltottak közül hányan kapták el nem publikus...
2021. ápr. 14. 10:55
 24/25 anonim ***** válasza:
#21: Különösen úgy hogy minél többet hordjuk a maszkot. Azt ugyanis imádják a baktériumok.
2021. ápr. 14. 12:09
 25/25 A kérdező kommentje:
Vírusról van szó, a maszk szerintem nem olyan nagy probléma.Nem egészséges, de pl a sebészek, műtősnők egész pályafutásuk alatt napi több órát maszkban vannak.
2021. ápr. 14. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!