Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tudom, hogy van már több...

Manly kérdése:

Tudom, hogy van már több kérdés is a Covidról, de felteszem még ezt.Hogyan látjátok a prognózist most ?

Figyelt kérdés
Nov. vége van.

2020. nov. 27. 16:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
31%

A maszk által okozott légiós betegséget, légkondi betegséget is PCR tesztel lehet igazolni és ugyanolyan a lefolyása, mint a koronavírusnak. Szerintetek nem furcsa!

[link]

2020. nov. 28. 21:31
 12/25 anonim ***** válasza:
55%

"A maszk által okozott légiós betegséget"

Ilyet sehol se ír a cikk.

2020. nov. 28. 21:42
 13/25 A kérdező kommentje:
Örülj, h túl vagy rajta, de sok embert elvitt már.
2020. nov. 30. 12:35
 14/25 anonim ***** válasza:
21%
Mint ahogy autóbalesetben is sokan meghaltak, mégsem tiltották be a közlekedést.
2020. nov. 30. 15:00
 15/25 anonim ***** válasza:
79%

"mégsem tiltották be a közlekedést"

Csak a gyorshajtást, az ittas vezetést, a piroson való áthajtást, a jogosítvány nélküli vezetést, a jobbra ill. balra fordulást, ahol tábla tiltja - meg még sorolhatnám.

2020. nov. 30. 16:25
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
A maszkkal is lehetne. Aki maszkpári erre, a többi arra, ugyanúgy, mint a dohányzókkal.
2020. nov. 30. 16:35
 17/25 A kérdező kommentje:
Úgy sz.r a helyzet ahogy van.Nem gondoltam volna tavasszal amikor már tudták, h lesz második hullám, h ez ilyen mértékű és ennyire elhúzódó lesz.Erre szerintem senki sem gondolt.
2020. nov. 30. 16:48
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert tudatosan nyújtják az emberek idegeit, hogy kötelező legyen a védőoltás. Ez kampánybetegség, amit a maszkhordoztatással tartanak fenn. A légios betegségen már mindenki átesett. Ezért csak azt tudja megbetegíteni, aki nagy mennyiségben lélegzi be, idős, krónikus beteg, vagy gyenge az immunrendszere. De a lefolyása súlyos tüdőgyulladás, amit a COVID-ra fognak.
2020. nov. 30. 17:33
 19/25 anonim ***** válasza:
73%
Hihetetlen, hogy érett, felnőtt embereknek az a legnagyobb gondja, hogy fel kell venni egy nyomorult maszkot. Elkényeztetett egy társadalom.
2020. nov. 30. 18:31
 20/25 anonim ***** válasza:

A Franciák már tüntetnek is miatta.

https://www.youtube.com/watch?v=CwP7NDMkzOw&feature=emb_logo

2020. nov. 30. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!