Meddig fertőző a veszettség vírus?
Figyelt kérdés
Ha egy veszett állat nyála rákerül egy felületre/tárgyra akkor az meddig képes életbe maradni és fertőzni a tárgynak a felületén? Ha pl kézzel eszek vagy maszturbálok akkor elkaphatom ha nem mostan kezet de hozzá értem ahhoz a felülethez amire a veszett állat nyála volt?2020. nov. 20. 22:05
11/17 anonim válasza:
6os vagyok, egy hétig szerintem nem, másképp nem azt mondanák hogy néhány napig, hanem azt hogy egy hétig.
12/17 anonim válasza:
Gazdatest nélkül a vírusok nagyon hamar elpusztulnak, főleg levegőn nem bírják sokáig. Írhatnál konkrét dolgot, milyen állat? Veszett volt biztosan? Hogyan érintkeztél vele? Ezek fontosak!
13/17 anonim válasza:
Hol találkoztál, milyen állattal, miért gondolod, hogy veszett volt? Eleve miért nem mosol kezet mindig hazaérés után?
14/17 A kérdező kommentje:
Erkélyen nekem repült valami. Utána meg összefogdostam mindent. Nem tudom hogy veszett volt e. Nem éreztem hogy megharapott.
2020. nov. 20. 22:48
15/17 anonim válasza:
Ezen ne pánikolj! Kizárt hogy így bajod legyen. Meg a veszettség alig van hazánkban már.
16/17 anonim válasza:
Attól, hogy neked repült valami, nem leszel veszett. Az előző kérdésedben még oltott is voltál, akkor is neked repült valami. Ha továbbra is ezrn parázol, keress egy jó pszichológust!
17/17 anonim válasza:
Szabad levegőre kerülve 45fokon 1 óra alatt, 80 fokon 2 perc alatt elveszíti fertőző képességét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!