Veszettség elleni oltás mennyi ideig hat?
Figyelt kérdés
KB 3 hete kaptam meg egy(asszem) 4 oltásból álló oltás sorozatot. A veszettség elleni oltás. Meddig véd? Ha most megharapna egy veszett állat akkor megvédene az ellen?2020. nov. 16. 19:06
1/9 anonim válasza:
Az orvos nem volt kompetent válaszolni?
2/9 anonim válasza:
Azt hiszem 5 év, de lehet, hogy több is.
3/9 A kérdező kommentje:
Kérlek a kérdésre válaszolj. Nagyon megköszönném, köszi előre is
2020. nov. 16. 19:12
4/9 A kérdező kommentje:
2 köszi, jófej vagy. Szóval ha megharapna holnap egy veszett kutya akkor nem kellene csinálni semmit?
2020. nov. 16. 19:13
5/9 anonim válasza:
Asszem egy év múlva emlékeztető oltásra kell menned. Ha megharap valami lehet, hogy szükséges kiegészítő oltás, de azt majd akkor az orvos megmondja (reméljük nem kerül rá sor).
6/9 anonim válasza:
Nyilván a sebet el kéne látni, de oltást nem fogsz kapni.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek. 5.az a kérdés ha most harap meg akkor kell e oltás.
Csak mert tegnap este valami nekirepült a lábmnak. Utána hozzáértem és véletlenül belenyúltam a szemembe, késöbb a számhoz is értem. Nyoma nincs, nem karmolt és nem is harapott meg. Nincs sehol vér. Csak ha a nyála ugye veszettséget tud okozni karmolás nélkül is. Kellene aggódnom vagy az oltás miatt védve vagyok?
2020. nov. 16. 19:22
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, vagy rászállt. Nem láttam pontosan csak éreztem mert sötét volt
2020. nov. 16. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!