Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szabad ruhaboltban ilyet...

Szabad ruhaboltban ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Váltanék boxerről fecskére, mert elég sok helyről hallom, hogy milyen egészséges és milyen kényelmes és az egyik márkásabb boltban azt mondta az eladó, hogy nyugodtan felpróbálhatom. Annyira megdöbbentem, hogy megköszöntem és kimentem. De élni szeretnék vele, mert drága és rossz méretért nem szeretnék egy csomó pénzt kidobni. Ilyen vírusterhes időben valyon ez problémás lehet?

2020. nov. 12. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
fel lehet próbálni, de csak saját alsóra
2020. nov. 12. 19:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Hmm. Mondjuk, ez azért pozitív. Főleg, hogy boxerre jön a fecske és így egyáltalán nem érhet hozzá a bőrömhöz
2020. nov. 12. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
nem a pőre farkadra hanem alnadrágra...de úgy is kimosom megvétel után...
2020. nov. 12. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez melyik ruhaboltban van így? Én mindenhol azt szoktam látni kiírva, hogy fehérneműt nem próbálhatok. Nekem elég problémás szokott lenni az alsóvásárlás, többször is volt már, hogy itthon derült ki, hogy szorított, és hát nyilván megbántam, mert nem tudtam használni később.
2020. nov. 16. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!