Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a véleményetek a vakcináról?

Mi a véleményetek a vakcináról?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Érdeklődnék, hogy amikor majd megjön a vakcina hozzánk, beoltatjátok magatokat, vagy feleslegesnek tartjátok?

Légyszi... Légyszi... Ne keverjétek a politikát bele, az a legnormálatlanabb aki még a vírushoz is a politikát teszi hozzá.

A NORMÁLIS Válaszaitokat köszi :))

2020. nov. 10. 06:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%
Számba véve azokat a tényeket, hogy egy oltóanyag eredményeinek és kockázatainak a feltárására évek kellenek, nem hónapok, és, hogy az oroszok gyártják, én biztosan nem adatnám be. Kíváncsi lennék egy megbízható orvos véleményére (pl.: Dr. Novák Hunor), de ha ő pozitívan értékelné, én akkor sem adatnám be, mert kockázatos.
2020. nov. 10. 06:35
 2/21 anonim ***** válasza:
2020. nov. 10. 07:03
 3/21 anonim ***** válasza:
63%
Hat hogy szar hogy ilyen kemeny virus, es hogy nem lehet tudni, hogy ez kinel veszelyes, kozbe nagyon konnyen fertoz. Az rosszul hangzik hogy ha beoltatod magad uszod csak meg ezt a mindenhol jelenlevo virust. Es ez az hogy lehet jobb lenne sajat immunvedetseget kialakitani, de mi van ha veszelyes szamomra? A valaszom az hogy igen.
2020. nov. 10. 09:12
 4/21 A kérdező kommentje:

Bocsi második, direkt rákerestem, de csak influenza kérdéseket találtam.

Első, nem csak orosz van, arról nem tudnak pontos adatokat, viszont van az Amerikai Pfizer és a Német Biontech gyógyszergyártó, és ez a 2 90% ban hatásosnak bizonyult. Az oroszt szerintem én sem adatnám be magamnak, meg legszívesebben mást sem, tekintve, hogy 21 éves vagyok, megfázva is csak kb 1 éve voltam. Szerintem ha el is kapnám nem csapna a földhöz, vagy lehet észre sem venném.

Első, nagyon sok önkétes emberen tetszelték már ezt a 2 vakcinát, hidd el ha rossz lenne kijutott volna a médiába. Háát, nehéz kérdés ez.

2020. nov. 10. 11:31
 5/21 A kérdező kommentje:
Meg én úgy gondolom, hogy nagyon sok ember be fogja magát oltatni.. Ha így nézzük, nekem akkor minek? :D talán várok pár hónapot, és tényleg csak a pozitívumot látom, bepróbálom. Úgyis lesznek itt a magyarok közül nagyon sokan, meghallják, hogy xy helyen már van vakcina és sikítozva, a megengedett sebességet majdnem 2x átlépve fognak özönleni 😅
2020. nov. 10. 11:35
 6/21 anonim ***** válasza:
64%
(Én) Tudom, hogy nem csak orosz van, viszont a kormány az oroszoktól és Kínától fog vakcinát vásárolni.
2020. nov. 10. 11:40
 7/21 A kérdező kommentje:
Én úgytudom a Pfizer-t is hozni fogják ide, mert a németek is kapnak belőle. (De vajon minek kapnak, ha nekik is van?) 🤔
2020. nov. 10. 11:47
 8/21 anonim ***** válasza:
73%

Én még mindig azt mondom, hogy ha a sima influenzát ennyire felfújnák, mint ezt, a számok hasonlóan néznének ki. De el lehetne mondani azt is minden nap a rádióban, hogy ma újabb 20 halottal nőtt a közlekedési balesetben elhunytak száma. Nagy számokat mondanak be, és ezzel könnyű megijeszteni a népet, de nincs akkora katasztrófa, mint amekkorának beállítják.

Elég lenne kötelezni az embereket a maszkhordásra minden körülmények között (kivéve utcán), a kormány erre biztosíthatna heti 1-2db maszkot (ami nem túl higiénikus, de a célnak megfelel), meg legfeljebb betiltani az olyan tömegrendezvényeket, ahol egymás szájában vannak az emberek, és kész. Ettől meg már csak az lenne a legjobb, ha mindenkit tesztelnének, habár az sem tudom mennyit érhet, ha tipikus covid tünetekkel rendelkező ismerőseim negatív eredményt kaptak...

2020. nov. 10. 12:04
 9/21 anonim ***** válasza:
45%
Azonnal be fogom magam oltatni ha lesz rá lehetőségem, mivel nem szeretném ha részese lennék bárki halálának vagy esetleg én halnék bele ebbe.
2020. nov. 10. 20:04
 10/21 anonim ***** válasza:
34%

9-es ha nem is oltatod be magadat ,az idősek akikre állítólag veszélyes ez a vírus ők nagy százalékban valószinüleg megkapják(biztos van köztük is akinek nem kell )

Miért is lennék pl én a részese bárkinek a halálának avval mert nem adatok be magamnak minden szemetet,

Ugye tisztában vagy azzal ,hogy egészséges emberre egy olyan oltás amire nincs szűksége kevesebb haszna van és több hátránya.(pl az antibiotikum ami benne van,nézd meg a mellékhatásait)

Tényleg elvárjuk egymástól azt ,hogy másokért mérgezzük magunk? Nonszensz

Ma már 2020 van az a gyilkos aki nem mérgezi magát másért ?Nonszensz

Ha anyíra nem akarsz mások halálának részese lenni menj és az oltás árát ádd oda egy rászorúlónak máris jobb hely lesz a világ,így kell szeretni az embereket.

2020. nov. 10. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!