Hogyan változott a véleményed (ha változott) és minek a hatására a koronavírussal/járvánnyal kapcsolatban a járvány kihirdetése óta?
- A politika veszélyesebb, mint a vírus.
- A fejetlenség, kapkodó intézkedések több kárt okoztak, mint a vírus.
- Megbetegedések vannak, halál is, de járvány az még mindig nincs, nem is volt.
- Megint a kisember szívta meg, nem a gazdagok.
- Nem kell mindent elhinni, amit a tévében mondanak. Sőt jobb nem is nézni a butítódobozt. Helyette sportolni a friss levegőn, enni a zöldséget-gyümölcsöt. Nem kampányszerűen, utasításra, hanem magunktól, és mindig.
Elöször kérdezem, és nem dobott fel hasonló kérdést kiíráskor.
Meg ugyebár változásról kérdezek.
Köszönöm a válaszokat!
Nem én kérdeztem!
Mivel már többször is meggondoltam magam, kíváncsi voltam mások véleményére.
Majd visszanézem a kérdéseket, ha nem túl régiek.
Én kérdeztem a szavazásost, de 1-2 hónap múlva újra megkérdeztem volna. Mivel addigra változik a személyes érintettség szerintem.
Bár néhányan lehet azt látják, hogy az egyik ismerősük enyhe tünetekkel megúszta, akkor ők is, hát ez totál nem így van és sajnos még az se biztos, hogy az ismerősük nem kapja el újra és akkor nem lesz súlyos..
Szóval a legnagyobb gond számomra továbbra is az, hogy sokan fertőződnek meg és ez sok kórházban kezeltet jelent, jóval többet, mint influenza esetén és a kezelés hiánya halált is jelenthet illetve súlyos állapotba kerülhet, ami hosszú felépülést jelent és nem is biztos, hogy teljeset.
Másrészt itt van pár szép szám arról, hogy az intenzíven ápoltak elég nagy %-a hosszú távú szövődményekre számíthat, főleg szív, tüdő terén, de gyakori a véralvadási probléma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!