Ez koronavírus?
Előző héten szerdán durva fejfájással keltem reggel , amit hőemelkedés (37,6) követett. Fájdalomcsillapítóval enyhült de csak másnapra múlt el. Csütörtökön este nagyot köhögtem tüdőből. Péntekre taknyos lettem, majd délután megint előjött a köhögés. Hurutos jellegű, van hogy erősebb , de van hogy csak kis köhintés. Van hogy egész nap semmi, leginkább esténként kell köhögnöm többször.Viszont ezzel egyidejűleg nagyon pici fájdalmat is érzek a mellkasomban középen, ami egyébként köhögésre, levegővételre nem erősödik. Normálisan kapok levegőt, már nem dugul az orrom,nem fáj a torkom csak mintha le lenne rakódva rá valami, lázam nincs, ízek-szagok vannak, nem vagyok fáradt. Csupán ez rendszertelen köhögés és fájdalom.
Kellene aggódnom? Próbáltam hívni a háziorvost , de ha fel is vette az aszisztens , elküldött hogy most ne hívjam mert nem érnek rá. Ez ment egész rendelési idő alatt.
19L
Szia!
Ezt senki se fogja tudni neked itt megmondani. Azt javaslom, hogy maradj otthon és ne menj közösségbe egy ideig (úgyis bejelentették a távoktatást szerdától). Ha dolgozol már, akkor hívd fel a munkáltatót, mond meg, hogy beteg vagy, nem tudsz így menni dolgozni. Hívd fel a háziorvost és kérd magad táppénzre.
Én a hétvége óta nem vagyok jól. Esténként levert vagyok, fáj a torkom, lepedékes a nyelvem, gyulladtak a nyirokcsomóim, fáj a fejem, folyik az orrom és szúr a bordáim alatt. Az egyik munkatársam beteg és otthon van. A munkáltató teszteltetne minket, de nem tud sehonnan se teszteket szerezni. Valószínű, nem megyek így dolgozni a héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!