Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki azt gondolta hogy a...

Aki azt gondolta hogy a koronavirus olyan mint az influenza az már belátta, hogy egy sokkal súlyosabb dolog ez a vírus?

Figyelt kérdés
Mostmár lehet látni, hogy a kórházak, intenzív osztályok nem bírják és bizony sokkal súlyosabb ez a járvány, már lehet is látni hogy úgy néz ki az átlag halálozás is meg fog emelkedni a többi évhez képest. Az influenza nagyon nem dönti így be az eü rendszert
2020. nov. 9. 17:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%
Te voltál bent a kórházban? Mert én most voltam 3 napot ( nem a vírus miatt), és nem láttam, hogy akkora pánik lenne.
2020. nov. 9. 17:19
 2/16 anonim ***** válasza:
20%

"Te voltál bent a kórházban? Mert én most voltam 3 napot ( nem a vírus miatt), és nem láttam, hogy akkora pánik lenne."

Mert nem olyan kórházban voltál, ami Covidosoknak van fenttartva. :) Az egyik kórházban a megyében már az SBO sem működik. Vagyis működik, de csak Covid betegek mehetnek oda. És az egész kórház területén Covid betegek vannak.

Téged olyan helyre nem visznek be!

De a Covid helyeken nagyon gáz a helyzet. Egy ismerősőm bekerült azt mondta 6 évestől 70 évesig zsúfoltan vannak bent a kórterembe és az egész osztályra 2 ápoló jut, mert nincs senki már ...

2020. nov. 9. 17:30
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. És akkor sem fogok, ha haldokolni fogok a covidtól. Máskor is voltunk már betegek, csak nem ezt nyomták mindenhol a pofánkba és túllettünk rajta normálisan.
2020. nov. 9. 18:51
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát pedig barátom, amikor nem fogsz tudni magadtól már levegőt venni, akkor felfogjátok hívni a mentőket, mert nem lesz más választásod.
2020. nov. 9. 18:51
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

Sőt akkor is befogtok menni, amikor már 2. napja 40 fokos lázad van, mert lázzal se lehet sokáig bírni. Az ilyen sima lázcsillapítók nem minden esetben hatásosak. Olvashattál róla, hogy hiába vettek be lázcsillapítot, 38.5 alá nem ment ...És már 38.5 nél szédelegesz, rémálmaid vannak, akkor gondolj bele e fölött milyen szar lesz. Inni se leszel képes és olyan izületi fájdalmaid lesznek, hogy nem tudsz ágyból kikelni. Hidd el nagyon durva tünetek lehetnek még egészséges emberként is.... Nem véletlenül vannak annyian a kórhzába. Egy influenza szezonba se volt olyan, hogy teljes kórházakat zártak le és csak Covidos betegeket fogadnak. Egy influenza szezonba se volt olyan, hogy a sürgösségi osztály csak covid gyanús és covid betegeket fogad és más kórházba kell átvinni a mentőnek azokat a betegeket, akik SBO-ra akarnak menni. De igen igaza van, szarjunk az egészbe.

Én az ilyen embereknek, mint Te, rossz ezt mondani, de azt kívánom, hogy kapd el és élj át olyan tüneteket, mint mások. Hidd el utána nem lenne ilyen arcod.

2020. nov. 9. 18:54
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Naponta 2000 gyermek hal meg mert a covid miatt nem jutnak hozzá a már gyógyítjjató betegségek vakcinájához. Pl. Influenza elleni oltás, rubeola, stb.. Már több mint 10 ezren meghaltak idén rákban, mert a covid miatt nem műtőtték meg őket, nem kapnak kezelést. Akkor miről is beszélünk?
2020. nov. 9. 18:55
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
honnan veszed, hogy 10 ezren meghaltak idén rákba itthon, mert nem kaptak kezelést és honnan veszed, hogy naponta 2000 gyermek hal meg itthon, mert nem kapnak vakcinát? Úristen ember. Elmebeteg vagy.
2020. nov. 9. 18:57
 8/16 anonim ***** válasza:
38%
#4: Tévedsz. Azt tutira nem.
2020. nov. 9. 19:06
 9/16 anonim ***** válasza:
Hangembernek mindig jó lenni. ;)
2020. nov. 9. 19:09
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen emberek bőgnek és rettegnek a legjobban, ha oda jutnak, hogy tényleg kórházba viszik őket, hogy "NEM AKAROK MEGHALNI". ;). Te is ilyen leszel. Fotelhuszár, otthonról kommentelgető, nagyképű seggarc. ;)
2020. nov. 9. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!