Szerintetek ez Covid a tüneteim alapján?
Izmos megfázás, szaglás teljes elvesztése, fejfájás.
Fáradtság 1 napig volt, házidom karanténban a helyettes meg nem akar teszteltetni.
Nos szaglásom többször ment már el, mikor jobban megfáztam, de most kicsit parázok.
Fulladás, száraz köhögés nincs. Fejfájás is múlik már, ízeket gyengén, de érzek. Igazából ez is szokott jönni a megfázással, és még évekkel ezelőtt a házidokim mondta, hogy a felső légúti megbetegedéseknek gyakran hozadéka a szaglás-és ízérzékelés elvesztése.
Csütörtökön adattam be az influenza elleni védőoltást, vasárnap este jöttek a tünetek, dokim meg hétfőn lett pozitív.
Tegnap meg ma nem dolgozok, de a főnököm már zargat, hogy reméli, holnap már megyek dolgozni.
34 éves férfi volnék.
"Nem vagyok jártas benne, de esetleg más úton nem lehet kérvényezni a tesztelést?"
De magánba 19.500 forintért, de nekem most ennyi sem fér bele. Elromlott a hűtőm, újat kellett vennem, az most vitt sokat ebben a hónapban.
Lehet akár az is, de lehet, hogy nem. Ötös: voltál te már úgy igazán megfázva?
Emlékszem gyerekkoromból is, hogy sosem éreztem "gethásan" a kakaó ízét, illatát.
Most sikerült az egész világban elérni, hogy szokványos megfázásos tünetektől már pánikolnak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!