Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért vár mindenki a vakcinára?

Miért vár mindenki a vakcinára?

Figyelt kérdés

Ugye a koronavírust sokan hasonlítják az influenzához, és hogy ez is itt fog maradni velünk, kell minden évben beoltatni magunkat, stb.

De influenza ellen hányan oltatják be magukat világszerte minden évben? Miben lesz másabb ha már van vakcina?

2020. nov. 8. 12:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%
Nekem inkább az a kérdésem, hogy ha mindenkinek ilyen "jó" a hozzáállása a leendő vakcinához (értsd: nem oltják be magukat), akkor mi lesz a következő lépés? Mert akkor kb. ugyanott tartanánk, mintha nem is lenne.
2020. nov. 10. 21:06
 12/14 anonim ***** válasza:
14%
#11 A következő lépés az lesz, hogy kötelezővé teszik. Ebben szinte biztos vagyok, hogy ez lesz és teljesen jogosan lépik majd meg ezt.
2020. nov. 10. 21:26
 13/14 anonim ***** válasza:
30%
Egyetértek, mivel semmi értelme az egész vakcinakutatásnak, ha nem is akarja senki sem igénybe venni. Nem lehet örökké védekezni és maszkot viselni.. Magától pedig nem fog eltűnni a járvány és nem kapjuk vissza a rendes mindennapokat.
2020. nov. 10. 22:06
 14/14 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem is. Ha magunktól nem kérjük az oltást, majd kötelezővé teszik.
2020. nov. 10. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!