Mit hallotatok a dns vakcinàról?
Figyelt kérdés
Àllitolag ez egy új generációs vakcina,ami atírja az ember dnsét,mutalodik es onnantol már nem emberi fajrol beszélünk.
Állitolag az a bevatkozas egyik celja h az ember ne akarjon szaporodni,ne erezzen szexualis ösztönöt,igy csökkentik a lakossagot.
2020. máj. 15. 01:47
1/8 anonim válasza:
Én nem ítélem el azokat akik hisznek az összeesküvés-elméletekben, de minek kell másokra erőltetni?
2/8 anonim válasza:
Bocs de ezt magyarul lehetne? Nem mindenki tud angolul. Sőt a 70% magyarság nem is beszél semmilyen szinten angolul. Köszi
3/8 Koplárovics Béci válasza:
Mesélsz róla, hogy milyen volt az átalakulás folyamata?
4/8 A kérdező kommentje:
Már leirtam a lényegét,max tegyetek a kommenteket a forditora.
Sajnalom h ennyien nem hallottatok róla.
2020. máj. 16. 00:06
5/8 anonim válasza:
Azt tudtad hogy a Hold sajtból van, és valójában a tehenek egy értelmes faj és onnan figyelnek meg minket?
6/8 A kérdező kommentje:
Utolso ubalmas lefizetett ember vagy es elbagatelizalod a komoly dolgokat,inkabb keress magadnak mas elfogalaltsagot!
2020. máj. 22. 11:33
7/8 anonim válasza:
Ezt most felfogom viccnek. :D :D Vagy tényleg ipari konteos vagy.
8/8 Koplárovics Béci válasza:
#4/7: félreértettél szerintem. Úgy látszik, hogy neked már van tapasztalatod a dologgal, azaz te már megkaptad a "beavatkozást", a tapasztalataidról érdeklődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!