Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mikor záratják be az iskolákat?

Mikor záratják be az iskolákat?

Figyelt kérdés
Szerintetek mikor?

2020. nov. 7. 21:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
36%

"Azt nem értem akire ez nem vonatkozik mi baja van vele?"

Nem érted. Az, hogy az ifjúság tanul, épül, fejlődik, vagy elpazarolja az értékes éveit - az mindenkire tartozik. Mert társadalomban élünk. Senki számára nem mindegy, hogy 10-20 év múlva egy link megbízhatatlan alak vesz részt a munkában, vagy egy képzett, szorgalmas tisztességes ember. Hát így. Tanuljatok szorgalmasan a megnehezített körülmények között.

2020. nov. 9. 18:16
 22/32 anonim ***** válasza:
35%
Hagyd, úgyse értik. Nekik csak az a lényeg, hogy ne kelljen legalább menni, de lehetőleg tanulni sem.
2020. nov. 9. 19:18
 23/32 anonim ***** válasza:
42%
Tessék, le lettem pontozva , pedig igazam volt...
2020. nov. 9. 19:37
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Tanítónőként én az általános iskolák bezárását abszolút nem támogatom!

Már az első hullámnál is akkora lemaradás keletkezett rengeteg gyereknél, hogy nem győzzük behozni. Hiába adtam fel az anyagot lelkiismeretesen, menetrend-szerűen, a gyerekek többsége hanyagul tanult otthon. Egyértelműen látszott a szülői segítség: gyenge képességű tanulók, akik amúgy 2-es, 3-as szinttel rendelkeznek, lazán megírták 5-ösre a kiadott feladatokat. De voltak olyanok is sokan, akik többszöri felszólításra sem küldték vissza az anyagot, sőt még szülőtől is kaptam hideget-meleget, hogy mit képzelek én, hogy határidőt szabok az egyes feladatok visszaküldésére. Nem volt kis munka kitanulnunk nekünk sem a Kréta rendszert, mert semmilyen segítséget, semmilyen oktatást nem kapunk róla. Szeptemberben, az év elejei felmérőn szembesültem vele, hogy volt aki szinte semmit sem tanult otthon.

Tisztelet a kivételnek, aki tényleg haladt az anyaggal, de azok a gyermekek sajnos jelentős kisebbségben vannak.

2020. nov. 10. 10:22
 25/32 A kérdező kommentje:

Sokan nem azért akartuk, hogy bezárják mert az online oktatás jobb. Élőben sokkal jobban meglehet érteni a tananyagot, viszont én személy szerint nem szeretném a szüleimet megfertőzni se senkit. Másrészt egyáltalán nem szeretek bejárni az osztály miatt úgyhogy így legalább nem találkozunk. Én tavasszal is mindig megcsináltam a feladatokat, és próbáltam magamtól tanulni is. Az általános iskolákat megértem hogy nem zárják be (bár felsőtől nem ártana) Ne csodálkozz ha lepontoznak ha itt gucsmárolod a fiatalokat. Ha valakit annyira nem érdekel az iskola, akkor az otthon sem fog tanulni meg az iskolában sem. Kétlem hogy azok akik ezeket írják olyan szentek voltatok mikor iskolába jártatok és mindig mindenre tanultatok.

Köszönöm a tanárnő válaszát, megtisztelő hogy válaszolt :)

2020. nov. 10. 13:00
 26/32 anonim ***** válasza:
45%

"Másrészt egyáltalán nem szeretek bejárni az osztály miatt"

Azért lassan kibújik a szög a zsákból.

"nem szeretném a szüleimet megfertőzni" Mert ők amúgy nem járnak sehova, ugye? Ja, de.

2020. nov. 10. 18:52
 27/32 anonim ***** válasza:

"lassan kibújik a szög a zsákból." :)) Kezdettől fogva sejtettük.

Nehéz szülés volt.

2020. nov. 10. 18:54
 28/32 A kérdező kommentje:
Milyen rossz indulatú emberek vagytok! És ha valakinek a nagyszülei nem dolgoznak meg nem járnak sehova? Azzal mi van? Vagy mondjuk az osztályban sem tudjátok mik történnek akkor miért kell előre ítélkezni ha fogalmad sincs a pontos helyzetről? Csak egy egyszerű kérdést tettem fel, gondolkozz már mielőtt leírod a hülyeségeid.
2020. nov. 11. 16:12
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Akkor halljuk, ma milyen órák mentek online? Ja, hogy semmilyen.
2020. nov. 11. 18:04
 30/32 A kérdező kommentje:
Egy tantárgy kivételével minden rendesen megvolt tartva, de szerintem semmi közöd hozzá, mivel ez már egyáltalán nem a kérdéshez kapcsolódik. De ezek szerint elég sok időd lehet ha mindig visszajössz ide cukkolni :)
2020. nov. 11. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!