Mikor záratják be az iskolákat?
Figyelt kérdés
Szerintetek mikor?2020. nov. 7. 21:09
12/32 anonim válasza:
Szerintem a téli szünetig kihúzzák. Akkor meg azt mondják, hogy az a két hét bőven elég a bezárásra, és januártól folytatódik a tantermi oktatás.
Vagy a másik lehetőség, hogy a tetőzésig várnak, és azután a csökkenő esetszámok miatt tartják szükségtelennek az online oktatást.
13/32 anonim válasza:
remélem minnél hamarabb sok számítógépem van eladásra
15/32 citromfűlevél válasza:
Középiskolák szerdától ha jól tudom.
18/32 anonim válasza:
Megint nem fognak januárig ló...t sem tanulni, csak délig dögleni, aztán meg facsézni estig.
19/32 anonim válasza:
Azt nem értem akire ez nem vonatkozik mi baja van vele? Nem ő lesz aki megbukik stb.
Jól teszik hogy bezárják,a tömegközlekedés felét diákok teszik ki pl. És ez nem csak az egyetlen érv ami az online mellett szól
20/32 anonim válasza:
Megbukik? Összecsalnak mindent, a számonkérés lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!