Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért nem indítják az iskoláka...

Miért nem indítják az iskolákat korábban?

Figyelt kérdés
Előre kellene menekülni és nyerni minél több időt, ha esetleg beütne a krach. Ha korábban indulna, lehetne extra szünet évközben, ha baj van, vagy szünet nélkül a távoktatás, ami ugyebár fele olyan hatékony sincs. Erre megint kicentizik minden előrelátás nélkül és nem marad semmi tartalék. Feltételezem olyan nagyon nem lehetnek amúgy sem megszakadva a gyerekek fél év nyári szünet után, a szülők viszont annál inkább.
2020. aug. 14. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyári napközis tábor van. Másra az iskola sem nagyon lenne képes. Na jó, gimnáziumok talán igen.
2020. aug. 14. 23:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Dehogynem lenne képes. Pont arra lenne, amire szeptember 1. hetétől, vagyis tanítani. A tanításra gondoltam, hogy előbb kellene kezdeni, hogy legyen puffer.
2020. aug. 15. 18:44
 3/4 anonim válasza:
Kedves kérdező, mint gimnazista diák mondom neked, hogy szó nem volt itt nyári szünetről. Heti háromszor minimum 8 órán át ültem a laptop előtt, beadandókat készítettem, dolgozatra készültem, jelen voltam az órákon és még sorolhatnám. Hidd el, ez is tud megterhelő lenni. Nyilván amikor iskolába jár az ember, más jelleggel fárad el, de ettől függetlenül nem érzem korrektnak a kijelentésedet. Nem szép dolog általánosítani.
2020. aug. 30. 22:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Hidd el nem ez volt a jellemző. Pláne nem az általános iskolákban. Márpedig ott sokkal nagyobb gáz, ha távoktatásban kell(ene) csinálni megint.
2020. aug. 31. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!