Hogy/hol kaptd el a koronavírust?
Nem kaptam el.
De ahogy terjed, lehet hogy csak idő kérdése.
A termelésben nincs home office, és tömegközlekedéssel járok dolgozni. Bár szerencsére a buszon és a vonaton is megvan a távolságtartás.
Több százezer ember eshetett át már a víruson, nagyon sokan tünetmentesen, de sokan vannak azok is akik éreznek egy kis betegséget, nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget, azt hiszik megfázás, és átesnek rajta.
Magamról nem tudnám megmondani, hogy átestem-e már rajta, mert voltam beteg ősszel, a tünetek pedig voltak a sima megfázásból és a koronából is.
5-ös vagyok.
Egyikünket sem viselte meg hál' istennek. A férjemnek és nekem megvoltak a tipikus covid-tüneteinek, amikor elment a szaglásom-ízlelésem, akkor kezdtem el gyanakodni. Egy erősebb náthánál nem volt durvább. Talán ami számomra ismeretlen és fájdalmas volt, az a fejfájás. Sosem szokott fájni a fejem, most viszont kb. Két napig szét akart szakadni. A férjemnek dugult az orra, Neki az volt kellemetlen.
A 7 éves kisfiamnak egyszer volt egy kiugró láza, Rajta ennyivel keresztül is ment. Az 5 éves kislányom pedig egyszer hányt, Ő lázas sem volt. A 7 hónapos kisbabánk belázasodott, pár napig taknyos volt, bár Őt nem teszteltettük, nem tettük ki a kellemetlen mintavételnek, szval Róla nem tudatjuk biztosan, hogy elkapta, de több, mint valószínű, hiszen anyatejes, tőlem tutira elkapta, de hál' istennek meg is kapta tőlem a védettséget.
A 66 éves anyukámat viselte meg egy kicsit jobban, Ő sokáig köhögött. A tesóm abszolút tünetmentes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!