Mi ez a hiszti a focimeccsek miatt, kit zavar hogy lehetnek nézők a stadionokban ?
Engem zavar. Áprilisban kaptam volna térdprotézist, 43 évesen. Elhalasztották. Most úgy tűnik, megint elmarad. Sírva kelek és fekszem, már dolgozni sem tudok két hónapja vele.
És akkor azt nézzem, hogy tömegek tehetik meg, hogy sz.nak a szabályokra, legálisan?
Engem a következő szempontból zavar.
Elvileg a pestis 2.0-val van dolgunk, és drákói szigorral lehet csak megfékezni.
Na most, a kormány totál értelmetlen intézkedéseket hoz/ott.
Először ez a 11-ig nyitva lehetnek a szórakozóhelyek. Mert? Előtte semmi veszély?
(Tudom, már bezárták).
Aztán a kijárási korlátozás: ki a tosz megy bárhova éjfél és 5 között?? Főleg, hogy minden be van zárva, ahova lehetne menni.
Ezzel szemben a stadionban nem megy át a vénaszkenneren a covid? Vagy fennakad a határon?
Vicc az egész. Legalább csinálnák hitelesen, de nemzetközileg is.
Ebben a cikkben le van írva hogy a lefektetett szabályok betartása mellett kicsi a fertőzésveszély
Persze ez szép meg jó. De te magad írtad le: a szabályok betartása mellett.
1, ki tartja ezt be?
2, ki ellenőrzi ezt?
9:
Megy a fogadkozás/fenyegetés fentről hogy ha a szurkerek nem tartják be a szabályokat akkor jön a bünti. Ez alól a béközép sem lesz kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!