Mi ez a hiszti a focimeccsek miatt, kit zavar hogy lehetnek
nézők a stadionokban ?
Igen, de szerintem mindketten tudjuk, hogy semmi nem lesz belőle.
Nem azért mert a főni focirajongó, hanem mert így annyi pénzt sajtolnak ki, amennyit lehet (főleg a nemzetközi meccsekre gondolok itt).
2020. nov. 6. 20:51
Szabadtéri focin nem fertőz, csak szabadtéri bulikban.
Nyáron meg szinte fel is szívódott a strandokon.
Full logikus az egész. 🙄😒
2020. nov. 6. 20:52
13/21 A kérdező kommentje:
12: A horvátok kimutatták hogy nem a strandokon fertőzödtek meg a turisták hanem éttermekben, bárokban, diszkókban.
Mutass felvételt, ahol mindenki tartja a távolságot és/vagy ffp2-es maszkot viselnek, nem csak mikor ülnek, hanem amikor belfele mennek vagy kifele.
2020. nov. 6. 21:11
Ha engem letiltott a koncertjeimről egész évben, akkor ideje lenne már ezeket a sörhasú majmokat is korlátozni. Tudom, jó magyar szemlélet, hogy "ha az én tehenem megdöglött, dögöljön a szomszédé is", de ez azért így tényleg full logikátlan. Akkor most vagy legyen minden, vagy semmi.
2020. nov. 6. 21:23
Aham. Nyáron még több száz ember zsúfolódik össze pl. a hullám medencében vagy a termál medencékben. Ehhez képest szerintem egy étteremben nincs több száz ember pár négyzetméternyi területen.
Szabadtéri bulikat vajon miért nem lehetett rendezni, ha a meccs engedélyezett?
2020. nov. 6. 21:37
17/21 A kérdező kommentje:
Egy agyonklórozott vízzel teli medencében te mégis hogyan akarsz bármit is elkapni ? De amúgy a koronavírus még a természetes vizekben sincs jelen, az egészen kis tavacskákban is maximum a szokásos baktériumok jelenthetnek fertőzésveszélyt nagyobb koncentrációban.
Mindegyikőtök véleményében van igazság, de mindenki számára elfogadható korlátozásokat, jogrendet vajon tudna hozni bárki is? Mi itt csak páran vagyunk mégsem tudunk egységes álláspontra jutni. Sajnos a mindenkire, vagy senkire sem vonatkozó álláspontot sem lehet megvalósítani, pedig jól hangzik és igazságosnak tűnik de csak mint kijelentés.
2020. nov. 7. 04:54
Kérdező, az agyonklórozott vízzel teli medencében valóban nem, viszont az emberek feje nem a víz alatt van amikor közvetlenül egymás mellet üldögélnek és beszélgetnek a medencékben. Ja vagy itt már nem terjed a korona a levegőben? Vagy az öltözőben, tusolóban stb... Pont ma voltam egy fürdőben. Az előtér 5m-es szakaszán kell a maszk(még rád is szólnak ha nincs) de az uszoda többi részén ami kb. a 99%-a az egész területnek már nem kell maszk.
2020. nov. 7. 17:20
Game over. De azért bízzunk benne hogy Izland ellen összejön a győzelem.
2020. nov. 10. 21:29
Kapcsolódó kérdések: