Ha tüdűgyulladást baktériumok okoznak szövődményként, mi ez a koronavírus körüli hiszti?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy fertőzőbb meg gyakrabban okoz szövődményt, de ha ilyen Bill Gates-félék valóban tenni akarnának az emberiségért, akkor már régen kiirtották volna a Streptococcus törzseket és ha nincs ami elszaporodjon a tüdőben a legyengült immunrendszer miatt, akkor nincs szövődmény sem, ugye?
Megértem, hogy sokkal előnyösebb a szélmalomharc a döntéshozóknak (politikusok, gazdaság azon szereplői, akik épp előnyhöz jutnak válsághelyzetben), de tényleg, miért nem arra költenek eurómilliárdokat, hogy kiirtsák végleg az összes Streptococcus törzset? Miért?
2020. márc. 13. 23:59
1/5 anonim válasza:
Jaj már megint a "mi ez a hiszti" kérdező, aki megszallottan teszi fel a kérdéseket...te foglalkozol vele sokat, nem gondolod? 😏
2/5 anonim válasza:
A koronavírus önmagában, baktériumok nélkül tud súlyos, intersticiális tüdőgyulladást okozni.
Egyébként sem csak a Streptococcusok tudnak szövődményes tüdőgyulladást okozni, hanem mikróba.
3/5 anonim válasza:
Rengeteg olyan fertőző tüdőbetegség van, amelyet nem bakterium okoz. Nincs több hozzá fűzni valóm a kérdésedhez.
5/5 anonim válasza:
Kedves kérdező, azt ugye vágod, hogy a bőrbaktériumaidnak amik a bőröd védelméért is felelnek jelentős része streptococcus? Egyébként kiírtás... nem lehet őket kiírtani. Ha meg lenne próbálv akkor olyan törzseket kapnánk, amik rezisztensek az írtásra szánt antibiotikumra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!