Hány ismerősöd, rokonod van, aki már elkapta a koronavírust?
Figyelt kérdés
2020. nov. 5. 19:47
11/19 anonim válasza:
Én minden reggel amikor felkelek akkor fújom az orromat . Akkor Covidos vagyok :D. Hudeg van este aztán... de melegben nem jó aludni
13/19 anonim válasza:
Már nem igazán tudom számon tartani. Több osztálytárs, évfolyamtárs, tanár, barátok. Szerencsére nem voltak komolyabb tüneteik és hamar meggyógyultak.
14/19 anonim válasza:
Az édesapám meghalt benne. Az ismerőseim és a munkahelyen összesen 27 esetről tudok akinek pozitív lett a tesztje.
Nem játék ez.
15/19 anonim válasza:
Senkiről nem tudok sem közvetlen, sem közvetett környezetben.
16/19 anonim válasza:
Csütörtökön teszteltek mivel egy kisebb mütétem lett volna jövöhéten.
Ilyenkor kötelezö a PCR teszt. Pozitív lett, csak úgy néztem egy nagyot tegnap mikor a tàrhelyemre küldték az eredményt és megnyitottam.
Enyhe tüneteket produkàlok.
Próbàlok nem rà stresszelni,és teljes pozitív hozzààllàs.
30 évesen tuti nem fogom magam elhagyni semmilyen formàban. Se fizikailag se lelkileg. Pedig van alapbetegségem de nem engedek senkinek, aki nem a pozitív hozzààllàst erösiti bennem.
Mindenkinek ezt ajànlom ,aki hasonló cipöben jàr.
17/19 anonim válasza:
Én teljesen biztos vagyok benne hogy elkaptam, de nagyon enyhe volt kb mintha nem is lettem volna beteg csak szagokat nem éreztem egyáltalán, ugyanúgy mentem mindenhova ahova kellett/akartam.
18/19 anonim válasza:
Mi elkaptuk, nem erzunk szagokat izeket. Tobb ismerosunknek igazolt fertozese van.
19/19 anonim válasza:
3: uncsitesom, keresztanyum, keresztapum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!