Nem félő, hogy úgy járunk majd mint tavasszal az olaszok koronavírus kapcsán?
Ha visszagondolunk tavaly az olaszoknál ugyanígy indult a szál. Beindult a fertőzés, a görbe egyre nagyobb emelkedést mutatott de a kormányuk nem hitte el/csak egyszerűen nem foglalkozott az egésszel így későn kezdtek el szigorítani. Ennek eredménye az lett, hogy napi több mint tízezer új fertőzött és közel ezer halott. A hullákat hűtőkamionokba "lapátolták" felfelé mert már nem tudták őket hol tárolni.
Szerintetek most, hogy nálunk is beindult egy erős exponenciális egyenes, nem félő, hogy elkéstünk az intézkedésekkel és úgy járunk mint az olaszok tavasszal?
28: Ki követeli, hogy legyenek meccsek? Én akivel eddig találkoztam, mindenki azt mondta, hogy be kellene zárni a stadionokat (ahogy nyugaton is be vannak). Én szívesen mentem volna a Barca-Fradira amúgy, de jelen körülmények között hatalmas felelőtlenség megtartani nézőkkel a meccset.
Természetesen a járványtagadók és a maszkalibizők is hibásak. De van egy kis bibi: a kormánynak meg lett volna az eszköze arra, hogy Gődényék ne nyerjenek teret. Tavasszal még törvényt is hoztak az álhírek szankcionálására, de Gődényt mégis hagyták hogy terjessze a baromságait.
Ugyanúgy, a maszkhordást is be kellett volna tartatnia a rendőrséggel és akár a katonasággal is.
#32 Ez most hogy jön ide???
Egyébként pedig inkább veszítse el valaki az állását, mint más az életét!
33: Úgy, hogy te negatív kritikával illeted azokat, akik azért nem szólnak a tüneteikről, mert féltik az állásukat. Holott ha megpróbálnád az ő szemszögükből nézni a dolgot, lehet kicsit másképp látnád.
Ez meg elég érdekes nézőpont: Inkább veszítsem el az állásomat, csússzak le hajléktalannak, és úgy vegetáljak életem végéig, csakhogy néhány öreg pár évvel tovább élhessen.
34! Ha lenne számodra fontos öreg személy, akkor bevállalnád ezt is, igen, nem lennél önző.
Egyébként ha nem tűnt volna fel, egyáltalán nem csak az öregek halnak bele, hanem fiatalok is és maradandó károsodást is okozhat, nem csak halált.Igen, a fiataloknak, gyerekeknek is.
35: Vagyis az én életem nem számít, csak az övék. Tiszta sor.
Alacsony arányban halnak bele fiatalok. És akármi okozhat maradandó károsodást (más betegség, baleset, belélegzett vegyszer stb.). Ennyi erővel legyél bes**rva életed végéig!
Egyáltalán nem csak az öregekről van szó, sajnálatos dolog, hogy még mindig nem érted.
Kisgyerekeknél is okozott maradandó károsodást. Sőt! Egészséges fiatalok is haltak már bele, szóval akár te magad is meghalhatsz.
Munkát találhatsz másikat egyébként, de aki meghal vagy beteg lesz annak nem csak új munkahelyet kell keresnie, mint szegény neked! Bár látom nem igazán hat meg.
Mondjuk az tény, hogy nem tudhatni kinél milyen károsodást okoz a tüdőn aminek a következményei sokkal később jelennek majd meg.
Mindenesetre én már tüdőszűrőre is félek elmenni, nyáron így is egy korábbi tüdőgyulladás okán kialakult heg miatt már majdnem műtőbe toltak tüdőrákkal. Utolsó pillanatban derült ki, hogy nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!