Mit tegyek ha nem érzem az ízeket és szagokat?
Figyelt kérdés
Valakinek valami ésszerű ötlet, hogy mit lehetne tenni azon túl, hogy orvoshoz fordulnánk?2020. nov. 2. 19:08
2/15 anonim válasza:
Lehet hogy koronás vagy! Maradj otthon és hívd fel a háziorvosod!!!
3/15 anonim válasza:
S.O.S. jelentkezel a háziorvoshoz, hogy elküldjön tesztelésre.
4/15 anonim válasza:
Igyekszel elkülöníteni magad másoktól, és akikkel az elmúlt héten találkoztál, értesíted, hogy megfertőzhetted őket, de még nincs teszted (amit közben kérsz a háziorvostól). Ha rosszabbra fordul a helyzet, akkor ezt is jelzed a háziorvosodnak, ha annyira rosszul leszel, akkor pedig mentőt hívsz. Egyébként meg pihenés, pihenés, pihenés, ebből tudja a szervezeted, hogy most nincs más dolga, mint a kórokozók ellen küzdeni.
5/15 A kérdező kommentje:
nincs más semmilyen tűnetem, hogy orvoshoz kellene fordulnom
2020. nov. 2. 19:22
6/15 anonim válasza:
ez a covid tünete szóval el kéne menned dokihoz haha
7/15 anonim válasza:
Elmenni nem kell, csak telefonálni. De vedd komolyan, ha neked nem is lesz bajod tőle, közvetve megfertőzhetsz olyat, akinek lesz.
8/15 anonim válasza:
Valaki meg tünetmentes. Más meg belehal.
Maradj otthon, ne osztogasd szét!
9/15 anonim válasza:
Maradj otthon! Ha nem kapsz már levegőt, hívd a 112-őt.
10/15 anonim válasza:
Ez sajnos a COVID. Sajnos nincs rá tipp, én lassan 2 hete nem érzek szagokat, ízeket...tudom hogy milyen rossz😕😕elvileg majd vissza tér...hallottam olyat , akinek 2 hét, de már olyat is hogy 6 hét... kitartás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!