Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van értelme az egész ország...

Van értelme az egész ország letesztelésének Szlovákiában vagy ez csak egy PR fogás?

Figyelt kérdés

Letesztelik az egész országot, de ebből mi következik? A tesztelés után le fogják zárni a határokat, hogy külföldről ne juthasson be a koronavírus az országukba? Mert, ha nem akkor bármikor bejöhet a vírus külföldről, ha csak nem 100% -osan tökéletes lesz a tesztelés után a kontaktkutatásuk, amit kétlek.

Szerintem ez csak egy PR fogás, hogy népszerűsítse magát a kormány azzal, hogy ők milyen jófejek, hogy ennyire "törődnek" a nép egészségével.

Ti, hogy látjátok? Esetleg én nem vettem számításba valamit laikusként és van egyéb magyarázat erre?

2020. okt. 31. 20:33
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
55%
Ők legalább csinálnak valamit. Majd kiderül. Kíváncsi leszek
2020. okt. 31. 20:34
 2/36 anonim ***** válasza:
75%
A tesztelés alapján megállapítható, hogy hol vannak a fertőzött gócok. Azt a vidéket másként kezelik, mint a többit: a pozitívokat karanténba teszik és a baj nagyobb része meg lesz oldva.
2020. okt. 31. 20:43
 3/36 anonim ***** válasza:
88%
Választ kaphatunk néhány kérdésre (pl hogy mik a tényleges arányok, meg hol van több fertőzött), de nem igazán látom, hogy utána ezzel mit kezdenek.
2020. okt. 31. 21:53
 4/36 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem baj, hogy van egy ilyen kísérlet. Hátha bejön. Bár bennem tuti az merülne fel ha itthon lenne, hogy nem a tesztelőhelyen fogom e elkapni. Mivel elég izoláltan élek.
2020. okt. 31. 22:21
 5/36 anonim ***** válasza:
19%
A baj az, hogy ez antigenteszt. Annak is positiv lesz, aki nemregiben esett at rajta, es par hetig, esetleg honapig vedett, meg azok egy resze is, akik most tovabbfertozhetnek masokat. A ket csoportot nem tudjak majd elkuloniteni. De az aktiv fertozottek max. felet tudja megfogni.
2020. okt. 31. 23:11
 6/36 anonim ***** válasza:
85%
#5 Kevered a szerológiai teszttel, bár valóban keverednek az elnevezések. Ez az antigén teszt a pillanatnyi fertőzöttséget (de leginkább a fertőzőképességet) mutatja ki.
2020. okt. 31. 23:42
 7/36 anonim ***** válasza:
60%

A legjobban Ausztria csinálja

Én nem, hiszem el, hogy itthon a kormány képtelen az Egyetemeket és a középiskolákat online oktatásra át tenni. (Mielőtt huroggnál Egyetemre járok, de már nincs órám, a szakdolgozatomat készítem, szóval engem nem érintene!)

Vissza lehet vezetni a sávos vásárlást, így a diákok otthon maradnak délelőtt biztosan, illetve az idősek és fiatalok is jobban kerülik egymást.

Az este 8 órától reggel 6-ig tartó kijárási TILALOM nagyon jó lenne. De úgyhogy este 8 órakor a boltok bezárnak és csak ügyeletes patika és benzinkút lehet nyitva. Aki éjszaka dolgozik a cégtől való kapott papír által utazhat.

Aki megszegi a kijárási tilalmat azt büntessék fél millió forintra.

Napközben a megyét elhagyni csak nagyon jó indokkal (Munka! PAPIRT KELL MUTATNI) lehet. A megye határokon álljon a rendőrség és ellenőrizzen.

Ha lépnének valamit akkor nem dögölnék meg.

Ezek nem olyan intézkedések, amivel a gazdaság tönkre megy.

Jaaa... de a focinak muszáj mennie és muszáj teltházzal nézni a Fradit.

Nem akarok rossz embernek tűnni, de remélem Viktor elkapja és intenzívre kerül, de nem kell hogy meghaljon, hanem nagy szenvedések árán gyógyuljon meg, maradandó légúti károsodással, és így talán valamit tenne a sikeres védekezésért, hogyha már a saját bőrén tapasztalta.

2020. nov. 1. 03:56
 8/36 anonim ***** válasza:
63%
#7 Ebben teljesen egyetértek, egy csomó olyan intézkedést lehetne hozni, ami a gazdaságot nem vagy csak minimális mértékben érintené. Számomra felfoghatatlan, hogy miért engedték el a védekezést. Valószínűleg ez az "egyéni védekezés" duma nem más, mint a felelősség hárítása.
2020. nov. 1. 07:09
 9/36 anonim ***** válasza:
6-os: akkor EZ az antiénteszt pontosan hogy működik? Miben más, mint általában az antigéntesztek? Ha tudsz linket küldeni, az is jó, komolyan szívesen olvasnék róla.
2020. nov. 1. 09:01
 10/36 anonim ***** válasza:
70%

#9 Itt egy összefoglaló a teszt típusokról:

[link]

2020. nov. 1. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!