Az iskolák fertőtlenítése totálisan értelmetlen parasztvakító rendelkezés? Mert szünet után 10 percen belül ugyanazok lesznek az állapotok mint fertőtlenítés előtt?
Ugye a Maruzsa szuperagy kijelentette az őszi szünet majd KISÖPRI a vírust. Na ezek után nem értem miért is kell fertőtleníteni.
de oké.
Na most mondja meg nekem valaki, ha betódul az 500 diák egy fertőtlenített épületbe akkor 10 perc után nem ugyanazok lesznek az állapotok mint előtte? Akkor értelme volt valami, az egybites segghülye fideszes szavazódroidok nyugtatásán kívül?
Hú, egyes, most nagyon szét fognak kapni majd a DEHÁTMINEKTILTJÁKMEGNEKÜNKHOGYBULIZZUNK?!?! felhasználók. :(
Amúgy meg lehetne szervezni sok rendezvényt óvintézkedésekkel, nem teszik vagy csak ilyen tessék-lássék módon.
"Én is úgy látom, hogy a kovidőrülteknek jóformán mindent el lehet sütni,"
Ja. Az senkiben sem esik le hogy a vírus ÁLLÍTÓLAG max néhány órát vagy spec felületeken 48-36 órát maradhat életben.
Hát de az iskolák másfél hétre bezárnak! Akkor minek is fertőtleníteni???
Hát bezárunk, várunk 1 hetet és minden vírus megdöglött-ha volt is egyáltalán....nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!