Meddig megy ez még tovább? Meddig hagyjuk még, hogy játszanak az emberekkel?
Már minden egyes ember hordja azt a rohadt maszkot, mert már mindenhol megbüntetnek érte, mégis napok óta több, mint 1000 új fertőzöttet találnak.
Most akkor mégis mi van?
A másik pedig, hogy egy maszk NEM fogja 100 %-osan megvédeni az embert, ez most ugyanaz, mint amikor influenza szezonban azt mondják az embereknek, hogy mossunk minél gyakrabban kezet, de mint tudjuk, ez önmagában semmit sem segít, ugyanúgy elkaphatod.
Ja, és a fertőzöttek nagyon nagy százalékánál NINCSEN SEMMILYEN TÜNET. Egy normális immunrendszert egy influenza sokkal jobban leterít. Akik pedig meghalnak, azok is 70-90 éves idős, krónikus betegek, akik ha nem kapják el a vírust, akkor is nagy valószínűséggel meghaltak volna nélküle is.
Nem vagyok én sem virológus, de hogy itt valami nagyon-nagyon nem stimmel, az 100 %, és nagyon remélem, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek ez feltűnik végre.
Normális immunrendszerű emberek is, egészséges sportolók is elkapták és volt aki kórházi kezelésre szorult, és ha megnézed akik meghaltak sem mind 70-90 közötti krónikus betegek, 50, 60 évesek is vannak közöttük, sokaknak csak magas vérnyomása, vagy m
s olyan betegsége van feltüntetve, amivel elélhetne 100 éves korig is ha karban van tartva gyógyszerrel.
Probalj lehiggadni. Rajtad nem segitene az se, ha sajat szemeddel latnad. Minel jobban unja mindenki, annal inkabb most ezt kell csinalni, kulonben elo tuzoltok se maradnak, es nem lesz, aki elkaparja a halottakat.
Vajon egy haboruban kinek panaszkodtal volna.
Amíg a hülyék vannak többségben, addig sokáig.
Hitlernek is elhittek mindent, aztán láttuk, hogy idővel mindez hova vezetett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!